martolinka
Mama i nie tylko :-)
Cleo , Kilolek , czy dobrze zrozumiałam : odstawiacie od cyca dzieciaczki? jak idzie?
trzymam kciuki

trzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Katrenki ta ma 340 ml
Butelka Tommee Tippee 340ml BEZ BISFENOLU. (1328585806) - Aukcje internetowe Allegro
ta 330ml
Butelka 330 ml Philips AVENT Airflex BPA 0 % (1324269016) - Aukcje internetowe Allegro
zazdroszcze Ci takiego apetyciku u Amelci:-)
My tez uzywamy takich butelek od pierwszych dnisa szerokie...małemu pasują. Nie mial problemu z nimi najpierw z małymi 150 a teraz z 240
. Innych nawet nie próbowałam
Co do apetytu Amelki..........nieźle, ma kobitka spustmój tyle pił nutramigenu..myslalam zeby kupic taka ponad 300 ml ale jak przeszedł na mleczko HA to zaczynał od 180 ml
a teraz powoli 240 zaczyna mu brakować czasami. Co do butelek......gdy mojemu 270 ml zaczynało brakowac przed zmiana mleka zapatrywałam sie na te- 360 ml flache Nuby Butelka szeroka szyjka 360 ml KUBEK GRATIS (1298434197) - Aukcje internetowe Allegro
nie wyrazilam sie jasno... chodzilo mi o butle bez smoka tylko z dziubkiem ale nie bidon ze slomka bo na lezaco nie leci...kupilam dzis taka essentials Kids On The Go Big Chill | Tommee Tippeesuper, ze mu sie spodobała!! Ja też bardzo lubię te butelki. Kuba z nich pił. Chcesz do niej uszka?
Avetu widzialam 360
a umnie juz po sprawie :d poszło jak z płatka. Widocznie był gotowyCleo , Kilolek , czy dobrze zrozumiałam : odstawiacie od cyca dzieciaczki? jak idzie?
trzymam kciuki
aaa to przepraszamnie wyrazilam sie jasno... chodzilo mi o butle bez smoka tylko z dziubkiem ale nie bidon ze slomka bo na lezaco nie leci...kupilam dzis taka essentials Kids On The Go Big Chill | Tommee Tippee
a apetycik to ona ma bo ja jej jeszcze zageszczam to manna ale ona wszystko co mokre uwielbia :-)