reklama
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
maga_86 pisze:dziewczyny mam do was pytanie...czy teraz nie kusi was aby sięgnąć po papierosa? kurczę mnie bardzo muszę się strasznie mobilizować, aby tego nie zrobić...![]()
Maga mnie kusi bardzo... Nie cały czas, ale jak gdzieś poczuję albo jak już powoli tracę cierpliwość do małego... Jakoś jak byłam w ciąży to powód dla którego nie palę miałam jakby "ze sobą", "przed soba"
KingaP pisze:Ja też
jeszcze w życiu nie zapaliłam ani jednego i cieszę sie z mojego "nieskażenia"![]()
Kinga, jeśli nie paliłaś to jest zupełnie inaczej. Nie ma Cię do czego ciągnąć, bo tego nie znasz.
Milla
Mamy marcowe 06
kasiula matula pisze:Ale mam strasznego stersa dziś najgorszy z możliwych dni maturalnych USTNY NIEMIECKI
bardzo sie bioje ale jestem dobrej myśli może sie jakoś uda
3majcie kciuki dziewczyny![]()
Też miałam maturke w tamtym roku i tez z niemca. Grunt to spokoj. Wiem ze trudno, ale dasz rade. A swoja drogą moj Kuba jeste strasznie absorbujący, zaczyna mi sie sejsa i nie mam czasu sie uczyc to co by bylo gdybm mature zdawala??
magdalenaB
marcowa mama 06'
A swoja drogą moj Kuba jeste strasznie absorbujący, zaczyna mi sie sejsa i nie mam czasu sie uczyc
ja mam dokladnie tak samo, wlasnie jutro mam kolo a siedze przy malym prawie non stop, jak tylko wezme materialy to on albo sie budzi albo jest glodny albo boli brzus a do 16 nastej jestem codziennie sama
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Kasiula - czekamy na relacje jak poszlo :-)
K
kasiula matula
Gość
dziewczyny i po strachu jeszcze tylko w piątek pisemna niemiecki i 18maja ustna polski ale to juz nie taki stres hjak dzis
a poszło mi dobrze a nawet bardzo dobrze najlepiej z moejj grupy ale trafiłam tez na dosc prosty zestaw
trakze fart chyba zagram dzis w totka z takim szczesciem ;D
dzieki za kciuki wasze chyba pomogly
a poszło mi dobrze a nawet bardzo dobrze najlepiej z moejj grupy ale trafiłam tez na dosc prosty zestaw
trakze fart chyba zagram dzis w totka z takim szczesciem ;D
dzieki za kciuki wasze chyba pomogly
reklama