• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Galarecia U nas juz czegos takiego nie organizuja, a szkoda bo pamietam z dziecinstwa ze bylo fajnie,mamy tylko dozynki ale to chyba jakos w wakacje;)))
Ona_mika patrze po fotkach ze Tobie tak jak mi w pupe i brzuch kg poszly;))) A z tylka podobno najciezej zrzucic;P bedziemy charowaly zeby do wagi wrocic;))))

reklama
Fajnie macie z tymi swoimi facetami;-). A ja dopiero teraz zauważyłam, że brakuje nam męskiego towarzystwa. Cieplutko na dworzu, chciałoby się wyjść na spacer, poprzytulać, a tu same jak palce z Hanią okupujemy piaskownice:-D.

A kończąc temat lepszych i gorszych mam, to każda z nas jest wyjątkowa i napewno nie chce specjalnie zaszkodzić swojemu dziecku:tak:. Ja teraz też myję Hani pupę pod kranem, bo husteczką już nie da sobiw wytrzeć, bo się wierci:-D. Zresztą bardziej chyba wszystkim chodziło o tą krytykę buziaczka, bezpodstawną jak dla mnie:tak:, niz o to kto jak z dzieckiem postępuje.

Ja sie Hani nie dziwie w koncu to juz spora dziewczynka;))) tez bym nie chciala zeby ni ktos pupe wycieral i wolala bym pod kran;P kurcze wyszla bym sobie na dwor ale mi sie nie chce;P brak mi jakos motywacji do lozka sie spowrotem przywiazalam;)))

snoopy ja też tak mam. Ostatnio jak byłam w weekend u mojego G. to wyciągnął mnie z wielkim trudem na dwór na ławeczkę posiedzieć..

ania_zywa to trzeba by się rozejrzeć za jakimś "panem do towarzystwa":tak::-);-)

netgirl Tylko wpadla na chwiel i juz na mnie krzyczy;P moge wychodzic z domu ale nie moge nic podnosic, czekam na brzydala bo wode trzeba w akwa podmienic;))) zjadla bym cos ale nawet do kuchni nie chce mi sie zejsc;P

oczywscie chlopcy tak ale mezczyznom imponuja takie kobity:-D ja trzymam kciuki choc wierze ze nic sie nie dzieje bez przyczyny i wszystko sie tak ulozylo zebys w odpowiednim czasie spotkala swojego ksiecia;-)

Dzięki za słowa otuchy:tak:. Mam nadzieję, że się nie mylisz;-).
Snoopy, jak często zmieniasz wodę w akwarium? I ile masz litrów? Ja postaram się wkleić zdjęcie swojego jutro jak będę miała wolne. A zmieniałam wodę na razie tylko raz, po 4 miesiącach od założenia:tak:.

Ja to jestem sama w domku. Ale do kuchni poszłam i robię sobie frytki.. Mnammmm.. Taka ochota mnie naszła. Idę teraz po nie do piekarnika i uciekam na troszkę przed telewizorek. A póżniej zajrzę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry