• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
kurde nie bylo mnie chwile bo zeszlam sobie gofry robic;))) a wy tyle nadrukowalyscie ze jak was czytam to juz 3 pochalaniam;))) Nie mam nikogo w domu wiec nie mam na kogo uroku rzucic;P Ania Ja mam akwarium 70l ale raz w tyg podnieniam 20% wody dzieki temy nie musze wymieniac cale a rybki caly czas maja swierza (podmieniona) wode, tylko najgorsze jest to ze ona musi sie 2 doby odstac i wielka micha wody co jakis czas gosci w moim pokoju;)))

w ogole powinno byc tak-Dil Cheej Kya hai Aap meri jaan lijiyea(ale sie nie zmiescilo)-moje zycie jest utracone poniewaz odbierasz mi dusze (oddech/tchnienie)

a to co mam to dokladnie "poniewaz odbierasz m tchnienie..."

O to chodziło, że się nie zmieściło:-D. I że tylko jest druga część zdania;-):-D.
Snoopy, co Ty opowiadasz:szok::szok:, po co tak często podnmieniać wodę:szok:. A filtra nie masz?? Mój filter jest niezawodny, myję go raz w tygodniu, filtruje jak ta lala, i woda czyściutka. Boszzz, ie wyobrażam sobie co tydzień babrać się w akwarium:-p:-D:rofl2:. Ja mam 60 litrów, czyli prawie jak Twoje. A wymieniałam wodę po 4 miesiącach nie dlatego, że była brudna, ale bardziej dlatego, że wydawało mi się, że już czas najwyższy:-D.

Witam .
Widze ze wszystkie sie zucilyscie na Mnie bojowo :-D:-D:-D
Chyba nie za barzo zrozumialyscie moja wypowiedz ....:dry::baffled:
I za duzo same wyolbrzymilyscie moje slowa ....:crazy:
Jedna z Was wogule napisala ; ''ze myje dziecko pod kranem '':szok::laugh2::laugh2::laugh2:
Lepiej niech doczyta dokladnie ....:tak::tak:

Napisalam co uwazam , a chyba forum jest od tego ze kazda moze wyrazic wlasne zdanie na ten temat i doradzic wiec doradzilam snoopy zeby poczytala...bo czytalam posty i ..... :rofl2:
Pozdrawiam Was , i nie denerwujcie sie tak bo chcialam dobrze. Nie chcialam sie wyzywac :no::-D

Netgirl- Widze ze uwazasz sie za wyksztalcona :-D:-DPowodzenia . (mieszkam za granica i mam windowsa angielskiego i nie mam polskich znakow ....)
Ania - Zywa - Ja uwazam sie za dobra matke dla wlasnego dziecka , i mnie nikt nie uczyl jak opiekowac sie dzieckiem samo przyszlo wraz z urodzeniem dziecka i ani razu nie stala jej sie zadna krzywda :sorry2:

Ania Mam filtr i ja moj myje raz na miesiac bo tata mi kupil za duzy na 250l a ja mam duzo mniej, a co do podmiany wody to chodzi o to ze rybkom nie mozna zmieniac calej wody co pare miesiecy bo od tego choruja i zdychaja, podmiana sluzy temu zeby minimalizowac w wodzie stezenie azotanow itp, a poza tym mam odmulacz i niby bym nie musiala zmieniac ale dla konfortu rybek podmirniam im i jeszcze nigdy zadna rybka mi nie zdechla;))) Z czego jestem bardzo dumna;))) Teraz myslimy o wiekszym akwa ale to po porodzie bo Jarek nie ma talentu do pielegnacji roslinek wodnych;))) (od kad mam dzidzie w brzusiu rosna jak szalone i trzeba przesadzac i podcinac)

To dla Ewelinki: Wiec tak naprawde mam jeszcze Peje (ze schronu ja wzielam)-mieszanka szarpeja z wyzlem szorstkowlosym;P , Bandziora- mix wilczura z dobermanem;P i Alis- wyglada jak hijena;) W czerwcu bede miala szczeniaki;))) Tylko dagi siedzi w domu reszta strozujaca;))) Ale mam prawie hektar podworka wiec mam gdzie trzymac;P

Witam!
Ja dziś na zakupach byłam z mamą, siostry wesele 3maja, tak mi nogi bolą aż chodzić nie dam rady. a mięśnie w brzuchu są napięte, wzięłam no-spę, odpoczywam ale zaraz muszę jeszcze lecieć bo jutro sklepy zamknięte.
A co do wypowiedzi, to ja do głowy ich nie biorę, ile ludzi tyle opinii, a nikt idealny nie jest.
Tipsy żelowe robiłam 3 miesiące temu, wahałam się nie wiedziałam czy można, zrobiłam rozeznanie i okazało się że można żelowe, do akrylowych najlepiej mieć maskę. Więc jakbym tego nie wiedziała to chyba bym nie pojechała a nie tu już zostałam porównana do najgorszych wyrodnych matek. nie będę tego komentować bo musiałbym sie zniżyć do tego niższego poziomu.
Snoopy dokładnie kg poszły mi w brzuszek i w pupę i jeszcze kości miednicy mi się poszerzyły więc to wątpię że mi wróci, damy radę
Ania Zywa na pewno znajdziesz kogoś kto na ciebie zasługuje fajna babka z Ciebie.
Galareciu patrzę nowy avatarek
Netgirl widzę że się zdenerwowałaś troszkę ;)

reklama
Snoopy, a ja tam nie podmimeniam:-D. Mam jakieś tabletki i wrzucam je raz na jakiś czas, woda jest cacy a ryby żyją;-), no może z wyjątkiem 2 welonów:rofl2:, ale one ogólnie słabe są:-p.
Ona_mika, ja też sobie zrobiłam pazurki ładne, ale nie 3 miesiące temu tylko 3 dni:-D. Mam nadzieję, że nie zaszkodzą mojej Hani:-p:-D(głupi żart:-p).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry