reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Słuchajcie dziewczyny, czy nie wydaje wam się podejrzane że netgirl skasowała swoje wszystkie posty??

Aniu co się stało że uciekasz od nas?? Co się z Tobą działo przez tyle czasu??

Ostatnia edycja:
reklama
Aniu, rozumiem. Chcesz pewnie zapewnić Hani jak najlepsze warunki. A ja ona się wogóle miewa?? Jak tam sprawy z jej tatą i woóle co poza ttym u Ciebie?? Tak dawno Cię u nas nie było.. Dużo myślałam o tym co się u Ciebie dzieje..
Tylko czemu na innych wątkach pisałaś i miałaś dla nich czas a dla nas nie??

Ostatnia edycja:
Witaj Aniu!!!:tak: Jak miło, ze jestes...
tak czesto Cie wspominam:tak: Nie zostawiaj nas... zostan z nami:tak: Co u Ciebie i Hanusi????:-)

A Netgirl... czyzby sie na nas obraziła?! :zawstydzona/y:

Aniu cieszę się że z tatą Hani już zaczyna być normalnie. Nie znikaj od nas.
A co do netgirl to ona skasowała swoje wszystkie posty (jest moderatorem) i wogóle twierdzi że jest w 8tyg ciąży.. Ale mdłości ma już od dawna i wydaje mi się ta jej ciąża podejrzana..

Aniu witaj:-)tak jak dziewczyny pisza czesto myslalysmy, co tam sie u Ciebie dzieje.. i prosze mi sie tu nie zegnac z nami:-(wpadaj kiedy tylko bedziesz miala czas :tak:naprawde
jak to Netgirl skasowala wszystkie widomosci:eek:
Asiowo a jak tam u Ciebie kochana?? lepiej??
Ola i Pola nie martwcie sie - szybko sie polapiecie kto, co i kiedy:tak:wystarczy byc z nami codziennie:-)
Pola widze, ze teraz to Ty za niedlugo urodzisz kolejnego watkowego dzidziusia:-)teraz po Ani (wlasnie napewno juz urodzila) mamy tu maly przestuj jak dobrze pamietam:-D

Ja uwielbiam siedziec przy komputerze i generalnie odkad mam laptopa moglabym nie rozstsawac sie z nim na krok :-) a internet to moj najlepszy przyjaciel hehe wiec mam nadzieje ze uda mi sie zadomowic na forum :-)

reklama
BASIA - czyli jak kupie np żywca to nie muszę go przegotować już ? :-p a nie można rozrabiać z zimną wodą i później podgrzewać w podgrzewaczu ?

MIKA - bidulko ty to masz z tymi swoimi narządami rodnymi :dry: oby wszystko było ok ! :-)
A i jak ty to zrobiłaś że tak tanio te ciuszki dostałaś ? :szok: :-)

POLNA - :szok: ty się nie żegnaj tak ! wariatka będzie dobrze ! 3mam kciuki i do usłyszenia ! :-)

ZYWA - pewnie że pamiętają ... ale trochę nas zaniedbałaś :-p ale domyśliłam się że nie masz po prostu czasu bo jak miałaś to ciągle siedziałaś :-p mam nadzieje że u Ciebie wszystko ok się układa :-)

GALARECIA - a nawet nie zauważyłam ... ale chyba się nie obraziła to do niej w sumie nie podobne no nie ?

Do góry