Witam!
U nas noc ładna. Mały przespał od 22:10 do 5:05.. Póżniej jeszcze sobie troszkę drzemał. a o 7:10 dałam mu jeść. I zauważyłam że mały już tak często nie jje. Tylko że powienien jeść ok.210-220ml mleka a jje może po 100-170góra.. I tak myślę że może już czas na zmianę na następne.. Jak sądzicie?? Bo ja gdzieś wyczytałam że jeżeli dziecko już ma oznaki ząbkowania to należe mu podawać mleko następne.. I jeszcze zauważyłam że jak zjada więcej na noc to dłużej śpi i się nie kręci w nocy.. Może mu robić tak że do mleczka dodawać troszkę kaszki żeby było bardziej sycące??
Aniu mój mały też już nie śpi od 1,5godz.. Rozrabiaka.. Zaglądaj tak często jak możesz.
ona_mika z tymi biegunami to wątpię że zrobi, bo stwierdzi że to niepotrzebne. Z resztą mamy bardzo mały pokoik i łóżeczko Adasia mieści się na styk więc z biegunami pewnie by się nie zmieściło..
A pracować tak długo nie musi. Jego stałe godz pracy to od 8:00 do 17:00. Ale jak już pisałam jest robota i można zarobić dobrą kasę, więc kto by nie chciał.. A pieniędzy nigdy za wiele. No rzadko widuje Adasia bo tylko co chwilkę z nim pogada przed kąpielą a póżniej po, wykąpie i to tyle.. No ale teraz same wydatki, samochód trzeba ubiezpieczyć bo nam się 6grudnia kończy ubezpieczenie, prezenty kupić bo święta idą, Adasiowi chrzciny zrobić, zaczyna się już też czas żeby powoli wprowadzać Adasiowi nowe posiłki..Dużo do kupienia a mało do zarobienia.. Chyba sama rozumiesz..