reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

baska201 postaram się, bo nie chcę wylądować w szpitalu na 2 miesiące przed porodem...

panistepelek no mam taką nadzieję :) a odpoczywać staram się :-) śliczna córeczka :tak:

dorom5 ta glukoza niedobra była, blee myślałam, że zwymiotuje jak ją wypiłam ;-) te nasze maluszki widać bardzo lubią słodkie rzeczy :tak::tak: mi się wydaje, że przez jakiś czas był już odwrócony, ale później znowu się przekręcił ;P
Też zamierzam karmić piersią przez pół roku, mam nadzieję, że nam się uda ;-)

reklama
Baska Witam. Jestem mamą 4,5 miesięcznego Patryka. JEstem z pazdziernikoweczek 2008 weszłąm na to forum bo tez jestem młodą mamusią i mam nadzieje,ze mnie przyjmiecie:tak:

Dorom nom Ala strasznie lubi chodzic z tym koszyczkiem - tylko jajka ma teraz takie plastikowe :-) czekoladowe kroliczki,kurczaczki i zajaczki zostawilam na swieconke :rofl2: i to musialam gleboko schowac zeby mnie nie korcilo :szok::-D

Black sliczne pieski :tak:no i trzymam kciuki zeby hodowla sie powiekszala :-) bo Wy pewnie Je pozniej sprzedajecie czy jak ??

Magda to akurat coreczka wyskoczyla na obiad :-)
teraz to ja czekam na jakies zdjecia :tak:

Polna a no sprzedajemy. Rozmarzam swoje suczki, z tym że na tatusiów wybieram nie swoje psy, ale zagraniczne, żeby coś nowego wprowadzić do Polskich hodowli. No i bawimy się w wystawy i zaprzęgi :-)

Olcia jasne, ze Cie przyjmiemy:-)Im nas wiecej tym lepiej:-) Witaj wsrod nas i czuj sie jak u siebie.. Udzielaj sie czesto:tak::-)

Panistepelek alez mas sliczna coreczke:-):tak: mala pannica:-)

hej
Olcia-witaj wsrod nas:-)
Black-Sliczna coreczka,a jaka juz duza:-)

Anetka-pogadaj z maluszkiem zeby sie przekrecil:rofl2:no i zeby sie ujawnil:rofl2:i odpoczywaj bo pozniej to kiepsko z odpoczynkiem.....

Polna-to ucieche masz z coreczki,moj jeszcze za malutki i nic nie kuma ze swiat.Fajnie tak malego czlowieczka obserwowac jak poznaje swiat....

Panistepelek-widze ze corcia powoli przymieza sie do chodzenia....oj bedzie miala mama zjecie:rofl2:a wracajac do prawa jazdy to narazie mi sie nie przydaje...jak chce gdzies jechac to Darek mnie wiezie a poza tym moje autko ukochane juz nie zyje wiec dopiero jak bede miec takie samo to wsiade.....i pojade hen hen:rofl2:

Dorom-a ty jak sie czujesz??juz niedlugo i dzidzia bedzie z Toba:-D

Ja nie karmilam piersia,sciagalam pokarm przez dwa miesiace i dawalam Malemu z butli.
Dziewczyny kupujecie czasem jakies ciuszki dla dzieciakow w ciucholandzie???ja dzis jak bylam na spacerku to weszlam do jednego i kupilam Malemu 3 koszulki na lato.Nowiuskie z metkami.Nawet nie wiedzialam ze takie cacuszka mozna tam upolowac.a najlepsze ze za wszystko dalam 10 zl:confused:
pogoda sie spaprala u mnie-snieg pada:crazy::confused:

Witajcie
znowu zrobiłam sobie przerwe, ale to z braku czasu grafik dnia codziennego to szkoła, dom, sen, z naciskiem na sen, bo ostatnio strasznie chce mi sie spac. straszliwie szybko sie mecze. Jutro ide na badania rano a potem robie sobie dzien wolny od szkoły. Tak sie pograzułam w ksiazkach i zwykłych czynnosciach ze, zapomniałam ze jestem w ciazy:-p jak widze swje odbicie w lustrze to mi sie przypomina:-p

EDIT
mamaola ja bardzo duzo rzecz kipiłam mojemu małemu na ciuchach zreszta sobie tez kupuje bo mzona znaleźć swietne rzeczy

reklama
:tak:Witam!!!

Black- sliczna Juleńka :) Rośnie jak na drożdżach....:tak: Fajnie ,że masz hodowlę...:tak:;-) uwielbiam psy, ale mam tylko jednego jamniczka:-D

Anetka- Nie martw się ,dzidziuś ma troszkę czasu jeszcze:tak::-) Przekręci się;-)
Odpoczywaj,panistepelek ma rację! :-p

Magda- Najważniejsze,że mała Łucja zdrowa! :-) Dojdziesz do siebie szybko, przy dziecku zapomina się o bólu;-) Ale się cieszę!!! na prawdę:-):tak:

dorom- to jak będziesz mieć wyniki daj znać:tak: Glukoza fakt jest obrzydliwa, mnie mdliło po niej cały dzień :baffled::-p Trochę nawet wylałam jak pielęgniarka nie widziała:zawstydzona/y::sorry2: normalnie nie mogłam takie obrzydlistwo!
Ja muszę zrobić morfologię,żeby zobaczyć jak tam moje żelazo i hgb... czuję się okay tylko czasem kręci mi się w głowie i słabo mi...
Ja np na poczatku nie lubiłam karmić... Denerwowało mnie to, męczyło, miałam dosyć, cycki mnie bolały.... Chciałam nawet na sztuczne przejść... Teraz karmię 3 miesiące i widzę jak jest to potrzebne mi i synkowi:tak: Chce jak najdłużej karmić... Myślałam,że to bajki jak piszą ,że wytwarza się więź między matką a dzieckim, ale jest tak naprawdę:tak: Coć nie samowitego, nie do opisania. :tak: (przynajmniej w moim przypadku:-p;-)) Daltego polecam karmienie ,oczywiście jak ma się taką możliwość.:tak:

Olcia90- Witaj:tak:

panistepelek- Klaudynka to mała gwiazdeczka :tak: Musisz mieć dużą pociechę(tak jak pisały dziewczyny) z małej:tak:

mamaola- ja też jak znajdę coś fajnego to kupię w ciuchlandzie :tak: nie widzę wtym nic złego:-p;-)

Kupiłam dziś chustę do noszenia małego i zobaczymy czy się sprawdzi,jak nie, mogę w ciągu 7 dni oddać:-p

Buziaki :* ;p

Do góry