polna_N
Mama Ali ... 2007
Magda chodzi Ci zeby zdjecia wstawiac do postu ? ja zawsze wleczam ImageShack® - Image Hosting wybieram zdjecie z dysku i klikam browse (czy jakos tak) i czekam chwilke a potem kopiuje link pierwszy od gory !!
pola co do lozeczka do ja Ci radze najpierw pojsc do sklepu i popatrzec tam jak wyglada a potem ewentualnie popatrzec za takim na allegro - moze akurat bedzie taniej !! sporo dziewczyn ma turystyczne i nie czytalam zeby narzekaly ale znajmoja moich rodzicow kupila takie za 100 zl i trzyma sie dotej pory a Jej siostra kupila za 300 i po 3 miesiacach uzytkowania musiala zszywac bo boki sie porozdzieraly a potem cos z denm bylo nie tak
tak wiec cena sie nie sugeruja ze im drozsze to wytrzymalsze
Umi jakby faceci byli w ciazy to by wogole z domu nie wychodzili bo by sie bali ze cos im sie stanie
pola co do lozeczka do ja Ci radze najpierw pojsc do sklepu i popatrzec tam jak wyglada a potem ewentualnie popatrzec za takim na allegro - moze akurat bedzie taniej !! sporo dziewczyn ma turystyczne i nie czytalam zeby narzekaly ale znajmoja moich rodzicow kupila takie za 100 zl i trzyma sie dotej pory a Jej siostra kupila za 300 i po 3 miesiacach uzytkowania musiala zszywac bo boki sie porozdzieraly a potem cos z denm bylo nie tak
tak wiec cena sie nie sugeruja ze im drozsze to wytrzymalszeUmi jakby faceci byli w ciazy to by wogole z domu nie wychodzili bo by sie bali ze cos im sie stanie

) i nadal chce
Co do kolek to nie które zaczynają się od początku i trwają do 3 miesiąca nie które od 3 miesiąca... (tak gdzieś czytałam) więc możliwe że Łucja ma kolkę.... Najlepiej zapytaj się lekarza on może coś poleci jakiś lek żebyś miała na wszelki wypadek
W ogólnie nie rozumiał mnie.... ehhh tak to jest.... No koleczki się zaczynają.... Oby było okay
albo cos....ale oni tak maja....
. Jak tylko wróciłam to wyszlo slonko
jedynie po wegiersku to znam placki ziemniaczane 
Była pani doktor u nas... Nie powiem, kompetenta lekarka, ale ogólnie wysłała nas na rehabilitację , bo stwierdziła że młody ma asymetrię.... Tylko nasz pediatra jakoś mówił ,że nic mu nie jest, i że trzeba kłaść często go na brzuszku i pod głowkę podkładać wałeczki
Chodzi o tą główkę, że kładzie ją prawie cały czas na jednej stronie... i troszkę się odkształciła... Czułam się tak jakbym była jakąś nie odpowiedzialną matką... Ryczałam potem godzinę.... Jestem trochę nerwowa,ale już sama nie wiem kto ma rację....
Myślałam, że 2700, ale to jest jeszcze wcześniejsza waga z 28 tygodnia.