BlackWizard
Fanka BB :)
U nas noc też spokojna, ale ja jestem chora. Temperatura 39,2 stopnia, ból gardła taki że nie jestem w stanie nic połknąć, karat, kaszel i ból mięśni 

Do tego wszystkiego Julka chyba się ode mnie zaraziła bo też kaszle, ale temperatury na szczęście nie ma.
Lenka faktycznie, wszystko się zmienia strasznie szybko. Już niedługo i Ty będziesz miała maleństwo przy sobie, a póki co ciesz się tym, że masz czas dla siebie, bo później będzie z tym ciężko ;-)
AdiLea u mnie też terminów nie było, ale udało mi się znaleźć jeden wolny.
Layla no w sumie to bym Julii zazdrościła gdyby była wysoka, bo ja sama mam 170 cm ;-) Ale ona się wdała w tatusia, bo on ma 2 metry ;-)
A tak w ogóle to gdzie wywiało całą resztę młodych mamuś?

Do tego wszystkiego Julka chyba się ode mnie zaraziła bo też kaszle, ale temperatury na szczęście nie ma. Lenka faktycznie, wszystko się zmienia strasznie szybko. Już niedługo i Ty będziesz miała maleństwo przy sobie, a póki co ciesz się tym, że masz czas dla siebie, bo później będzie z tym ciężko ;-)
AdiLea u mnie też terminów nie było, ale udało mi się znaleźć jeden wolny.
Layla no w sumie to bym Julii zazdrościła gdyby była wysoka, bo ja sama mam 170 cm ;-) Ale ona się wdała w tatusia, bo on ma 2 metry ;-)
A tak w ogóle to gdzie wywiało całą resztę młodych mamuś?

Ogólnie tragedia, jeszcze nie wiem co mogę brać bo karmię piersią, ale pewnie nic
Co ja mam powiedzieć ,mam 157cm
Mój Grzesiek ma 194... Mam wileką nadzieję ,że Ludwik w ojca się wdał
. 12 tydzień. Mieszka w Anglii, ale na święta wraca i wpadnie do mnie na pogaduchy. Jestem w szoku, bo zawsze wypierała się tego, że wpadnie