reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ja pół niedzieli i poniedziałek spędziłam u przyszłych teściów :) było w porządku-ale ciesze się, że wróciłam. Nie umiem się nigdzie wyspać poza domem. Ogólnie jakiś niepokój mam jak musze się stąd ruszać :p

Za chwilę wybieramy się na spacer- może upoluje coś do szpitala-niewiele mi zostało-parę rzeczy dla mnie- w tym jedna z ważniejszych- nie mam żadnej koszuli. Mam z tym spory problem- jestem niewysoka- a wszystko takie duże.

Zaopatrzę się też w jakieś kosmetyki-bo podobnie jak u Umi wiele mi się pokończyło.
Mam nadzieję,że coś przyniosę do domu- bo szkoda by było się nachodzić i nic nie zdziałać .

Ja także czekam na sukienkę od Black- bo mnie chyba też to niedługo bedzie czekać.

pola997 od roku nie paliłam ale jakos tak mnie naszlo wczoraj:zawstydzona/y:. A pokarmu na pewno nie stracisz. Ja dwa ostatnie tygodnie praktycznie nic nie jadlam, nie spalam, mialam mase stresow a cycki pelne mleka;-). Mam nadzieje ze szybko wyzdrowiejesz.

black ja tez czekam na te zdjecia:-p:-p:-p

A ja już po zakupach . pochodziłam sobie coś ponad godzinkę zmarzłam trochę bo niby słonko świeci ale jakoś chłodno jest. No i zakupiłam sobie podkład, eyeliner czy jakoś tak to się pisze bo bez niego z domu nie wyjdę:-p i pomadkę ochronna na usta o smaku truskawkowym:-D i bo mis strasznie spodobała a akurat promocja była:-p no i pantofelki do szpitala sobie kupiłam. Byłam tez na ciuchach ale nie miałam dnia na grzebanie nic nie znalazłam a poza tym duzo ludzi było i brak checi mnie ogarnął
AdiLea Zebys wiedziała ze smiesznie ae oczywiscie na miasto tak nie wyszłam:-p No nie ładnie palic!!! tyle wytrzymałas bedac w ciazy a teraz co!!
pola997 Kuruj sie i nie załamuj. Weź jakies tabletki które mozesz brac i do łózeczka
lenka87 Ja jak szukałam koszuli takiej krótszej do porodu to mnie trafiało bo w sklepach były same długasne a jak juz byla jakas krutsza to do pepka;-p

Pola, AdiLea jeśli chodzi o fajki to niepaliłam w czasie ciąży i jak karmiłam, a jak tylko przestałam karmić to nie miałam już niczego co by mi mówiło stop... No i znów palę :baffled: Ale z domu każdego wywalam na balkon palić, żeby Julka nie wdychała dymu.

BlackWizard Kiedy zaczęłaś palić?I nie myslałas o tym zeby rzucic b tak sie zastanawiam ze chyba ciezko ale sie da:-)

umi to udane zakupy. Ja za jakims podkladem od kilku dni chodze ale nie znalazlam nic coby bylo choc zblizone do mojego koloru skory:dry:. Na spacerkach sie za bardzo opalilam:-p:-p Nie wiem sama ale jakos mi sie chcialo palic. Stresy czy cos;-).

Zakupy bardzo udane. Mam dwie- idealnej długości koszule do karmienia :) parę drobiazgów dla dzidzi. Jestem już przygotowana w 99%.
Teraz nie będe odczuwać takiego stresu.
Gorzej z tym,że nie mam torby. Nie wiem jak duża ma być-muszę chyba wyłożyć rzeczy na łożko by zobaczyć jaka jest ich objętośc :p.
No, ale nie będe się stresować. Jak by się coś działo to najważniejsze mam- choćbym sie miała w reklamówki pakować. A za chwilkę mykam-bo wypożyczyliśmy sobie 3 filmy :) W tym jeden to "JUNO" jakbym miała mało ciąży,że jeszcze chcę oglądać takie filmy :)

reklama
lenka87 jeszcze troche czasu Ci zostało na pakowanie etc. Ale masz racje, jak wszystko bedzie gotowe to lepiej sie poczujesz. Ja uwielbiam 'Juno'. Jak da mnie film rewelacyjny. W ciazy na okrągło go ogladałam :-p Na zmiane z 'Wpadką';-).

Do góry