AguśZakochana
Mama Milenki ;)
Dzięki
)) Właśnie tego nie mogłam znalezć :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mały daje mi się we znaki bo cały czas chodzę zajrzeć do kibelka
Przez kilka dni męczyło mnie strasznie... Nie jestem w stanie praktycznie nic zrobić bo gdzie sie nie rusze od razu czuje jak żołądek mi chodzi...Pozostało mi więc wypoczywać i mieć nadzieje że za kilka miesięcy przejdzie ;]:-) Pozdrawiam wszystkie forumowiczki ;*
ja na szczęście nie miałam takich problemów
a a kibelek będziesz zwiedzać często bo najpierw mdłości a później siusiu 
Nawet nie wiedziałam,że młodym matkom też dają jakieś skierowania na takie badania... Ale masz racje,chyba nie ma sensu robić....Dużo zdrówka dla Was
Codziennie mam jazdy po 2 h także powinno byc ok.
Nam teraz zostało szczepienie na meningokoki...Chyba zaszczepię. Ale na pierwszym szczepieniu Ludwik płakał najbardziej,potem już bardzo krótko.
) Kochany jest
Naprawdę.... Teraz się nie dziwię,że ludzie odkładają ślub na potem,albo wale go nie biorą. Jak się jest razem i się ludzie Kochają to przecież nic tego nie zmieni... Takie moje zdanie
Życzę zdrówka dla Ciebie i lokatora