reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Truskawka - a o co Wam konkretnie poszło?? W sumie ja uważam że odpowiedzialny facet nie powinien znikać bez słowa wytłumaczenia mimo wszystko. Kurcze tak zostawić CIebie i dziecko? Hmm trochę nie ciekawie z Jego strony:no:
Ale mam nadzieję że wróci i sobie jakoś wszystko wytłumaczycie:sorry:.
Ja to np. bym dostała chyba zawału gdyby mój D się nie odzywał i nie odbierał tel. i pewnie bym Go zostawiła skoro tak by się zachowywał ale Ty masz inną sytuacje bo macie dziecko i musicie jakoś dojść do porozumienia :tak:
Postaraj się dowiedzieć od Jego znajomych i rodziny gdzie może być...
3mam Kciuki:) Wszystko będzie dobrze:-) Musi być:tak:

Panistepelek
- z tego co ja pamiętam to moja mama też musiała płacić jak mi kiedyś takie badania robiła. Dla mnie to chore ze jak na kasę chorych i do tego trzeba płacić:/
Ja jak miałam te badania to i tak nic nie wyszło:| Miałam jakąś wysypkę która wyglądała jak pokrzywka i zrobiliśmy badania na wszystko i nic nie wyszło:/ A z tego co pamietam to zapłacili 300 zł za te badania które i tak nic nie wykazały.

Ostatnia edycja:
reklama
Panistepelek ooo matko :szok: to jakies zarty zeby tyle placic za testy :no::confused2:
nie wiem czemu tak jest , moja siostra w tamtym roku robila testy Lucji i nic nie placila :sorry:ta kolejki przerazaja :baffled:
a zabki pokazuja sie czy nie ??

Truskawka a wogole dzownilas do Jego rodzicow czy wsplonych znajomych czy go nie widzieli ?

Moja wlasnie usnela wiec mam chwile spokoju :tak:

A gdzie się podziała założycielka tematu?:baffled:

A co do poznania facetów :-p Ja swojego też poznałam na necie a dokładniej na NK :-). Zaczęliśmy ze sobą pisać... później na gg później smsy :p I kiedy już zmienił sobie sieć telefonu na moją orange to już wiedziałam że to będzie ten jedyny :tak:
A pierwszy raz spotkaliśmy się na cmentarzu :laugh2: hehe :-p
W sumie to zawsze chciałam takiego faceta :-) Z poczuciem humoru i taki wariat mój;-) Taki ja tylko przeciwnej płci :-) A co do pierwszego pójści do łóżka to było to równo po 2 miesiacach od kiedy się poznalismy na realu... wiem wiem wczesnie ale po 2 miesiącach wiedzielismy o sobie praktycznie wszystko:-D i czułam że znam Go przynajmniej od 2 lat.
Dzisiaj jestesmy ze soba dokładnie 8 miesiecy i 18 dni i póki co to układa nam sie tak dobrze jak na początku znajomości... ee co ja gadam:p jest o 1000 razy lepiej :-)
A co najlepsze to Nasi rodzice już powoli planują nam wesele;P
teściowa ostatnio też powiedziała że przydało by się nam maleństwo i ze mam bardzo dobre podejście do dzieci:)

Ostatnia edycja:
Justysia strasznie wscibska Jestes :-p:-D

Nie no ja tez sie zastanawiam jak sobie poradzila oile faktycznie to nie byla jakas prowokacja :sorry::ninja2:

POLNA ,JUSTYSIA mi to sie wydaje że je głupio sie robiło jak prawie każda pisała jak to po 3 mc...itd ,pewnie czyta ale nie pisze !!!

A ja do łóżka poszłam z moim dupkiem jak byliśmy ze sobą 6 mc , znałam go od dziecka więc dziwie sie że tak długo zwlekałam ,tak ja zwlekałam bo gdybym nie nacikała Daniela to pewnie nasz 1 raz byłby o wiele pożniej

reklama
Do góry