zelcia0204
Zaangażowana w BB
No ale bardzo ci zazdroszcze.. bo nie wazne kto (jak to dobrze okreslilas) dal sperme,a wazne kto wychowal. Ciesze sie ze trafilas na tak fantastycznego faceta. Nie wiem czy mam ci zyczyc szczescia,bo widze ze je masz...

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

zasmarkana mama - Jak widać stara miłość nie rdzewiej. fajnie, że Twój mąż zaakceptował Dziecko (mimo, że nie jest biologicznym ojcem) i tak bardzo kocha synka.
zelcia - Co do twojego eks... to sama nie wiem... Nie rozumiem jak niby dorosły facet mógł tak poprostu z dnia na dzień zostawić dziewczynę w ciąży bez jakiegoś konikretnego powodu/ wytłumaczenia.

:-)Ech a ja jestem z moim Ł. od trzech lat, mamy dwójkę dzieci ale ja wiem,że to nie to (nasze uczucie, nie dzieci :-)) czego chciałam od życia, wieczne fochy z obu stron, dąsy, krzyki, dzieciaki to widzą, nie chcę żyć jak stara ciotka siedząca wiecznie w domu bo jemu się nigdy nic nie chce
przepraszam że tak w sumie temat zmieniłam i się Wam wbiłam w rozmowę,ale musiałam się jakoś wyładować
Sasanka, nic sie nie stało.
Czasami sie moi ze to błedu młodosci, widze ze nie tylko ja je popelniałam ;-)
A tak pozatym dzien dobry ;D
Dziecie moje dzis sapdło z łozka po raz pierwszy, nie płakał a sie smiał i specjalnie polozylam inna koldre na podłodze a on spadł koło tej kołdry, jak nie wiem
A teraz drzema.
Ja mam chwile, ale zaraz w sumie zmykam, trzeba sie przygotowac na powrot mego małzona ;D
Tylko nie chce mi sie myc włosów... bo jak patrze za okno to widze dupeeee a nie ładna pogode...:-)
A ja zaprasza na popołudniowa kawusie ;D

Wiec moze warto to naprawic.. A jak nie to jesli masz, gdzie odejsc to odejdz, bo jak sama piszesz nie jestes szczesliwa, dzieci widza, sluchaja jak sie klocicie.. Glowa do gory
:-)niewielu mezczyzn jest zdolnych do takiego czegos
:-)
porazka.. niech zaluje.. pewnie zrozumie to po czasie