Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

hihi to zdjęcie jest z internetu ściągnięteKochana ja mam pytanko Masz zdjecie avatar'u ... Tam masz sliczny brzusiooo i taka bolke widac to zdjecie z kopniaczkiem dzieciatka w brzusiuu ??)
hihi to zdjęcie jest z internetu ściągniętei najprawdopodobniej w photoshopie podciągnięte, mam w domu specjalistę i stwierdził, że widać oznaki "bawienia" się z tym zdjęciem
ja to nawet takiego brzuszka dużego nie miałam, a jakbyś na necie znalazła to zdjęcie to ewidentnie widać małą stopkę z paluszkami
co do Twojego to wiesz powiem Ci, że lekko nie macie 2 dzieci takich malutkich do tego, a Wy młodziutcy, może jak dzieci podrosną coś się zmieni? no przecież masz znim dzieci chyba dlatego, ż go kochasz prawda?![]()

ja ostatnio nie mam weny do pisania bo klopaty sie do nas wdarly
Wczoraj weszlam do ksiegarni i kupial swie ksiazki zaplacilam 10zl nie znam autorow ale za taka cene moge poznawac:-)
Ale jakoś żyje dalej...