Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja Wam opiszę to tak:
trzy lata, dwójka dzieci (wiem, powtórka), w tym dwa lata zrywania i powrotów, kłótni i całowania, wszystkich możliwych sprzeczności.
Czasem myślę czy byłoby mi lepiej gdybym była:
a - sama;
b - z innym, DOJRZALSZYM facetem.
Straszenie go odejściem na niego nie działa (łącznie wykonałam takich pięc prób, w których wyjeżdżałam jeszcze wtedy z jednym dzieckiem do mamy na ok. tydzień, po którym on mnie przepraszał a ja ślepo za nim podąrzałam...)
cóż, takie życie, jemu się nigdy nic nie chce, ciągle ma na głowie inne sprawy niż rodzina, wczoraj się sfochował i sam sobie kanapki do pracy robił w ogóle się zastanawiam czy mu robić obiad, bo pewnie uniesie się dumą i nie będzie jadł:/
Zaraz sobie kawkę wypiję ...
miłego dnia dziołszki
masakra zycie z takim facetem.. w atkim zawieszeniu.. niby wiesz, ze nie taka nic nie mozna z tym zrobic:-(masakra..
:-)uwierz mi nie warto sie tak spieszyc;-) mowi Ci to doswiadczona mama
a ja uważam, że warto spróbować i dać szanse, ja ze swoim mężem na początku też się nie dogadywaliśmy i nie było wogóle mowy o jakimkolwiek małżeństwie, a teraz cud miód najwspanialszy człowiek świataJa Wam opiszę to tak:
trzy lata, dwójka dzieci (wiem, powtórka), w tym dwa lata zrywania i powrotów, kłótni i całowania, wszystkich możliwych sprzeczności.
Czasem myślę czy byłoby mi lepiej gdybym była:
a - sama;
b - z innym, DOJRZALSZYM facetem.
Straszenie go odejściem na niego nie działa (łącznie wykonałam takich pięc prób, w których wyjeżdżałam jeszcze wtedy z jednym dzieckiem do mamy na ok. tydzień, po którym on mnie przepraszał a ja ślepo za nim podąrzałam...)
cóż, takie życie, jemu się nigdy nic nie chce, ciągle ma na głowie inne sprawy niż rodzina, wczoraj się sfochował i sam sobie kanapki do pracy robił w ogóle się zastanawiam czy mu robić obiad, bo pewnie uniesie się dumą i nie będzie jadł:/
Zaraz sobie kawkę wypiję ...
miłego dnia dziołszki
Cześć kochane, niestety przyszła ta wstrętna @ i nie bedzie dzidziusia......![]()
a ja uważam, że warto spróbować i dać szanse, ja ze swoim mężem na początku też się nie dogadywaliśmy i nie było wogóle mowy o jakimkolwiek małżeństwie, a teraz cud miód najwspanialszy człowiek świata
a ile lat ma twój?