umi2
Fanka BB :)
Idę do innej piaskownicy bo mi ktoś na ambicje wjechał
, a tak na serio to lecę poćwiczyć i się umyć bo rano trzeba wstać i iść do pracy, nie ambitnej, nie na poziomie, nie prestiżowej i jeszcze inne nie....
kolia przecież ty jesteś niewykształconą dziewczyną jak smiesz pisać do kogoś z wyższych sfer? Ja to karpia musze dopiero kupić ale wypatroszonego bo nie zabiję...
za cienka jestem szkoda mi tego stworzenia. Sprzatanie kurcze ja czasu nie mam
A i zapomniałabym mój Kacper przewrócił choinkę...:-( już 4 raz poległa od niedzieli dobrze ze miałam go wtedy na rekach a nie był np pod nią
lenka Mój Kacper może jeść zawsze nawet jak go boli to ma apetyt tyle ze wtedy szuka pozycji, ale jedzenia sobie nigdy nie odmówił
, a tak na serio to lecę poćwiczyć i się umyć bo rano trzeba wstać i iść do pracy, nie ambitnej, nie na poziomie, nie prestiżowej i jeszcze inne nie....kolia przecież ty jesteś niewykształconą dziewczyną jak smiesz pisać do kogoś z wyższych sfer? Ja to karpia musze dopiero kupić ale wypatroszonego bo nie zabiję...
za cienka jestem szkoda mi tego stworzenia. Sprzatanie kurcze ja czasu nie mamA i zapomniałabym mój Kacper przewrócił choinkę...:-( już 4 raz poległa od niedzieli dobrze ze miałam go wtedy na rekach a nie był np pod nią
lenka Mój Kacper może jeść zawsze nawet jak go boli to ma apetyt tyle ze wtedy szuka pozycji, ale jedzenia sobie nigdy nie odmówił

A karpia no ja tez by nie zabila jak bylam mlodsza to plakalam