reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Basia Ala juz od kilku dni ma katar i jak rano wstaje to ma okropne chrypke , wieczorem zreszta tez :sorry2: jedynie we wtorek kaszlala ale naszczescie narazie jest 37 ( wiem wiem , to jest stan podgoraczkowy ) ale jak Ona ma tyle to jest normalnie nieznosna a gdy ma 38 to ciale by lezala i niepozwala zebym sie oddalila:blink: tfuuu tfuuu , odpukac zeby tylko jej nie wzrosla :sorry2:

Ala jajka polubila od poczatq a od kilku miesiecy akceptje jajecznice z szynka czy kielbaska :tak: wogole moja jest miesozerna :-D

reklama
Dziewczyny ja jak byłam mała to nie lubilam jajek, później raz zjadłam i polubiłam je tak że jadłam dziennie pare jajek.. Aż dostalam uczulenia. I nie moglam wiecej jak 1 jajko dziennie :p
Zreszta ja pamietam ze ciagle zdanie zmieniałam, raz uwielbiałam np pomidory a raz nie lubiłam i rodzice nie mogli nadążyć za mna ;p

Polna no to niefajnie.. Mam nadzieje, ze to tylko przeziębienie:baffled: zdrowka dla Ali:tak:
A Lena tez mięsożerna.. Jak zrobisz jej kanapki z szynka, serkiem, pomidorkiem.. to zje sama szynke:sorry2:co za łobuz..:-p

Artystka a to Ty od wrzesnia czy od lutego idziesz do szkoly??
Co do jajek to pewnie sie jej odzwidzi:-) przynajmniej mam nadzieje, bo musisz zjesc sobie choc jedno jajeczko tyg..
A widze, ze wybrednym dzieckiem bylas;-)

Ostatnia edycja:
anetka sprobo jak tak ustawic bo tych dzemek ma mnostwo. Miki jak byl tylko 2 miechy starszy od Zuzki to juz sie na jedna przestawial. Sproboj bo zaplanowany dzien bardzo zycie ulatwia;-)

baska a mam ferie:-) a Miki jajka lubi, ale on wszytko lubi, no nalesniki mu nie podeszly, a najbardzziej lubi od kogos z talerza i moja siostra nauczyla go jesc jjecznice :-p

sylci a ty masz chyba ladna cere nie bo tak jakos ladnei wyglada na zdjeicach;-)

A my po sniadaniu i tak jak pomyslalam tak zorbilam teraz tylko umyc patelnie po jajecznicy:-p A ja wczoraj uderzylam sie w maly palec i nie dosc ze dzisaj juz wyglada jak 2 palce to jeszcze od spodu jest caly siny:wściekła/y:

Ja tam jajak zawsze lubiłam a najlepiej sama musztardę raz wyjełam z lodówki taki duzy słoiczek i sama zjadłam bez niczego:-D

polna współczuje oby szybko przeszło
baska to widze ze podobnie mój Kacper jak ma goraczke to najpierw jest 37,5 a potem 39,8....

baska od marca zaczyna mi sie 3 semestr. I to jest zaoczna szkoła ;) mam nadzieje że dam rade :) a wczesniej nie moglam nigdzie isc bo nie mam 18 lat, dopiero od marca i na zaoczne tylko od 18 roku życia przyjmują.. I tak udobruchałam dyrektora i powiedział ze pokombinuje i jakos to bedzie;]

Baska a moja kanapki akceptuje tylko zlozona i posmarowana maslem :sorry2: jeszcze zje tosta z serem ale to raz na miesiac a o pomidorach to moge zapomniec , nie lubi ich :no: zato od niedawno polubila ogorka i zje czasem surowke pekinska :tak:

Umi po Tobie wszystkiego sie mozna spodziewac :-p a musztarda jaka ? delikatesowa czy sarepska ?:-p:-D

artystka to czeka Cie pracowity dzien i podziwma ze masz takie checi w taki mroz wychodzic :sorry2:

polna nie wiem chyba zwykła bo mała byłam to nie wiadomo czego wtedy nie było chociaz kto wie ostra tez lubiłam:-D. Teraz to tylko Sarepska i w sumie tez potrafię zjeść z pół słoika sama:-D:-p kocham musztardę:tak:

Umi o boze wsyztko tylko nie mustarda blleeee:-p
artystka zaprosilam Cie na NK;-)

A ja jestem w szoku Mikiego łóżeczko jets przy biurku i on normalnie przed chwila zaczal na nie stwac:szok: :shocked2:

reklama
polna jakoś nie chce mi sie ale do piątku musze zanieść do szkoly te papiery... A wole dziś zrobić to co mam do zrobienia i mieć spokój przez najbliższe 2 miesiace.. ;p a mają być jeszcze gorsze mrozy, zapowiadają, wiec poki jeszcze jestem wstanie pobujać sie na boki i dojść gdzies to wole teraz xD na 4 pietro juz 10 minut wchodze, na rekordy jade już teraz hehe... Teraz na 2 pietrze juz odpływam. Poza tym musze uważać bo jak wchodze po schodach to mnie skurcze wtedy łapią..

umi to niezłe masz wymogi ;D :)
Hehehe a właśnie wczoraj zjadłam 11 bananów ;D w ciagu 3 godzin hehehe ;p

kolia ok przyjęłam ;) Ty masz też na imię Marta?
Śliczne zdjęcia! Przystojny facet, z Ciebie ładna kobieta ale nie no synek bomba!! :*

Ostatnia edycja:
Do góry