reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

madzia18 zawsze się zaprzecza, że gdzie ja bym była w ciąży. no ale okaże się za pare dni, może to znowu fałszywy alarm.
jeżeli chodzi o alkohol to ja nawet łyczka bym nie wypiła, chociaż nie zaprzeczam, że na sylwestra jedną lampką wina bym się skusiła:-p
a tak w ogóle to widać już trochę brzuszka?:-) i fajnie ci z tym ślubem, do marca szybko zleci. i tak orientacyjnie to ile teraz w USC się płaci?

aha, i jeszcze zapomniałam: jak często chodziłyście siusiu?

Ostatnia edycja:
reklama
MADZIA - ja przyjęłam taktykę że lepsze popalanie niż stres za to ani kropelki alkoholu to dla mnie straszne się wydawało a tak to przyjęłam taktykę że jeżeli najdzie mnie na coś wielka ochota i chodźby to miała być cola czy kawa to znaczy że organizm i dzidzia tego potrzebują bo gdzieś tak wyczytałam i że od małej ilości takiego ustrojstwa nic się nie stanie :-p a te tabletki też brałam :-)
Co do prezentów to my teściowej zawsze ramki jakieś przeróżne kupujemy i zdjęcia małej bo ona mieszka od nas 100km to widzi ją jakoś raz na 2-3 miesiące :-) specjalnie dla niej blog założyłam żeby mogła małą oglądać :-)

GRECJA - zależy w której fazie ciąży :-p ja na początku normalnie siusiałam :-p

A tak w ogóle to pytanko czy któraś lubi grać w tysiąca i ma konto na kurniku ? :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
femme no ja nie mialam takich przebojow naszczescie a w toim przypadku nie wiadomo co bybylo orsz ciagly stresz czy fajak raz na dwa dni. A kawy pilam tylko w kawiarniach raz na jakisz czas bo uwielbiam nowe wyprobowywac a w domu pic przestalam bo stracilam ochote na sam koniec sie dowiedzialam ze nie powinnam:dry: A tysiaca zawsze chcialam sie nauczyc ale do tej pory mi sie nie udalo wiec ja odpadam;-)

madzia to sie naprodukowalas posta walnelas ze hoho:-) a robienie testu w centrum handlowym mnie rozbilo:-p:-D

Miki mi dzisaj zadzwiajaca szybko zasnal od wylodowania w lozeczku do spania minelo 10 min tak sie zdizwilam ze tak cicho:confused::shocked2::-)

femme fatal właśnie chodzi mi o tą fazę początkową, czyli zaraz po spóźniającej się @. w takim razie kiedy to sikanie jest częstsze niby?:-D fajny ten blog. najlepszy jest filmik jak karmisz Ninę, uśmiałam się nieźle:-D a co do tysiąca to ja nie umiem w to grać:confused:tzn za każdym razem jak mam taką okazję to tłumaczy mi się od początku a potem i tak znowu zapominam

Grecja mi sie sikanie zaczeki dopiero w drugiej polowie ciazy ale nie ktorym zdaza sie chyba wczesniej
femme jak dbasz o zabki Ninki uzywasz jakies pasty, sa w ogole jakies dla takich maluchow? bo ja tylko szczoteczka z woda przemywam

KOLIA - ja małej szczotkuje jak nie zapomnę przy kąpieli :-p mamy specjalną pastę w aptece kupiłam bez fluoru :-) najpierw ja małej myję później jej daje szczoteczkę i ona sama szczotkuje :-p

GRECJA - najgorzej jest tak od 7-8 miesiąca jak dziecko zaczyna na pęcherz naciskać wtedy to jest jazda z sikaniem ... :dry: a z wczesnych objawów to ja miałam zachcianki i ciągle spałam :-p w szkole spałam wtedy jeszcze był okres jak pracowałam jako tancerka w klubie (nie nie erotyczna :-p po prostu rozkręcałam imprezę :-p ) i czasami w czwartki chodziłam i w piątek spałam w szkole i myślałam że to przez pracę a to przez ciąże :-p no i anemie miałam :-p

Co do tysiąca to to mega proste jest ! ja bym was w 2 minuty nauczyła ale przez neta to ciężko :-p

kurde ja to chyba już szukam wszelakich objawów co mi tylko na myśl przyjdzie. no ale nie da się o tym nie myśleć:dry:
ja bardzo dobrze umiem w durnia grać:-D

reklama
femme no ja rono bo jak Miki widzi ze ja myje zeby to juz nie odpusci tylko, ze on nie daje soebi tylko sam chce a to jest gryzienie bardziej niz mycie:dry: nic jutro ide do sklepu bo musze kartki dziadka pokupowac to odrazu paste kupie.

A ja bylam dobra w kuku hym nie nie w kuku tylko w podkladach w tej grze, z paru kart potrafilam zrobic:-) teraz juz by bylo gorzej chociaz jakies 3 miesiace temu gralam z P i pare udalo mi sie wcisnac:-p

Do góry