reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hm on na zdjęciach jakos taki duzy jest.. w realu to mam taką malutką kulke :p Kumpeli jak zdjecie wyslalam to powiedziala ze taki olbrzym a jak sie spotkałysmy to powiedziała że jakby zupełnie inny brzuch ;P

Jeszcze jedną fotke wstawie :D A co chwale sie póki mam! Niedługo może już brzucha nie bedzie :D
Tzn będzie ale już bez zawartości ;]

w pasie 107cm ;)

reklama
Artystko ale masz sliczny ten brzuszeK! i rzeczywiscie jest nisko:)

a my po spacerku ale brzydki wiatr u nas jest i wybralam sie do kosciola zeby sie dopytac o chrzet a tam co? zamkniete! wrrrr...:/

prosze

Załączniki

• DSCF0015.jpg
    DSCF0015.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 37
  • DSCF0004.jpg
    DSCF0004.jpg
    10,5 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnia edycja:
Kasie ale olbrzymek:-)
Artystka "wyśledziłam" Cię na wątku o imionach gdzie napisałaś, że zastanawiasz się między Nikodemem a Mikołajem a u nas tu Cię tysiąc razy pytam i nic powiedzieć nie chcesz:-):-p No ja osobiście Mikołaja polecam ale to tak z próżności:-p A brzusio prześliczny i faktycznie nisko:-D
Firanka a ty kiedyś pisałaś Magdzie o sposobie na naukę samodzielnego zasypiania byłam bym wdzięczna jak byś ze mną też się podzieliła;-)

kasie nie no powalił mnie Twoj brzucholek!! Ty to miałaś dopiero olbrzyma! Ale śliczny! :) Przeee ;)

firanka i kolia co do imienia właśnie nie wiem, mam nieźle namieszane w głowie. ale już napewno nie Antoś :p Jakoś tak wszedzie słychać Antosiów
Podoba mnie się dużo imion :D Ale w sumie Mikołaj i Nikodem bardzo mi sie podobają. Może dlatego że jeden byłby Miki a drugi Niki xD i takie podobne te skróty :)
Ale ogólnie to tak ten Nikodem bardzo mi się widzi :D

Ja właśnie wróciłam z miasta :p Moj P nie mógł iść ze mną i poszedł ze mną przyjaciel. Wyobraźcie sobie że kupiłam za 16.99 lampke niebieską taką fajową do pokoju, zwykła taka jaka mi sie wymarzyła najzwyklejsza niebieska, i do tego tylko musze zarówke niebieską kupić fajnie bedzie wyglądać to wszystko :)
Kupiłam tetrowe pieluszki jeszcze, bo mialam tylko 5. Kupiłam wkładki laktacyjne w promocji akurat były. No i kupiłam przewijak za 42 zł porządny, nie taki gó w nia ny jak w auchanie wczoraj chcialam za 55 zł kupić.. Nooo i kupiłam bardzo tanio ramki do zdjęć ;D jeszcze tylko pójde wywołać fotki moje z pieskiem, i inne takie i bedzie ok :D
I jeszcze jak wracałam do domu to wstąpiłam do sklepu i nakupywałam na obiad, owoce jeszcze i warzywa.. Wyobraźcie sobie że ja nic nie niosłam.. Jasiek wszystko nosił.. Hehehe biedny.. Jeszcze na pietro mi wniósł ;p Ale dałam mu czekolade za to :)

Hej dziewczyny dawno sie tu nie udzielalam :) ale u was tutaj nowosci :)

ARTYSTKA masz przepiekny brzysio :) i zycze szybkiego rozwiazania :)
KASIE ty rowniez mialas przepiekny brzysiu ;D
Az chce sie miec takie brzuszki jak wy :)

Wiecie co jestem w szoku co sie w moim miescie i osiedlu robi ;/
chlopak ktory chodzi do 1gim i znam go dobrze i nigdy bym sie po nim nie spodziewala ze moglby cos takiego zrobic ;| zgwalcil 7letnia dziewczynke a jego matka trafila przez niego do psychiatrka normalnie szok ;|

a przeczytalam tez ze MAGDA przebila swojej corci uszka hm moim zdaniem dobrze zrobila bo w pozniejszym wieku dziecko by ruszalo i pewnie jakies ranki porobilyby sie :) moja siostra tez przebila swoojej corci uszka jak miala 8 miesiecy ;D

a co tam u was ? jak wam dzionek mija i jak sie czujecie :)

Pozdrawiam :)

Migocia to niezłego psychola macie tam ! Pozabijałabym tasakiem milimetr po milimetrze bym mu ch..a po skrawkach malutkich ucinała! Żeby cierpiał cały czas! Bym mu w dupe wsadziła lufe i strzeliła!!! Sory ale takich ludzi to ja nie żałuje zabiłabym!

Kochana to Ciebie tak długo nie było u nas i wreszcie żeś zawitała :) Jak widzisz u mnie niedlugo bedzie po wszystkim ;) ogólnie mow co u Ciebie, jak zdrowie, jak z facetem? :)

reklama
ARTYSTKA ja tak samo jak ty nie zaluje takich ch*** ! powisilabym za jaja i niech gowniarz ma za swoje ! no ale od nie dawna na dalonymslasku to tu takich psycholi nie brakuje ! a u mnie dobrzee :) z facetem tez juz zaczelo sie ukladac i jest gicior :) no ja tu nie pisalam bo nie mialam zbytnio czasu bo nauka i praktyki uf ale caly czas was podczytywalam od czasu do czasu ;p

Do góry