kasie nie no powalił mnie Twoj brzucholek!! Ty to miałaś dopiero olbrzyma! Ale śliczny!

Przeee
firanka i
kolia co do imienia właśnie nie wiem, mam nieźle namieszane w głowie. ale już napewno nie Antoś

Jakoś tak wszedzie słychać Antosiów
Podoba mnie się dużo imion

Ale w sumie Mikołaj i Nikodem bardzo mi sie podobają. Może dlatego że jeden byłby Miki a drugi Niki xD i takie podobne te skróty
Ale ogólnie to tak ten Nikodem bardzo mi się widzi
Ja właśnie wróciłam z miasta

Moj P nie mógł iść ze mną i poszedł ze mną przyjaciel. Wyobraźcie sobie że kupiłam za 16.99 lampke niebieską taką fajową do pokoju, zwykła taka jaka mi sie wymarzyła najzwyklejsza niebieska, i do tego tylko musze zarówke niebieską kupić fajnie bedzie wyglądać to wszystko

Kupiłam tetrowe pieluszki jeszcze, bo mialam tylko 5. Kupiłam wkładki laktacyjne w promocji akurat były. No i kupiłam przewijak za 42 zł porządny, nie taki gó w nia ny jak w auchanie wczoraj chcialam za 55 zł kupić.. Nooo i kupiłam bardzo tanio ramki do zdjęć ;D jeszcze tylko pójde wywołać fotki moje z pieskiem, i inne takie i bedzie ok

I jeszcze jak wracałam do domu to wstąpiłam do sklepu i nakupywałam na obiad, owoce jeszcze i warzywa.. Wyobraźcie sobie że ja nic nie niosłam.. Jasiek wszystko nosił.. Hehehe biedny.. Jeszcze na pietro mi wniósł ;p Ale dałam mu czekolade za to