reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
POLNA Oliwia chodzi po pokoju i robi codzienne porzątki a Barti wstał i lęzy mi na kolanach.
Dzięki,mi też sie podoba chusteczka !!!!mamy jeszcze taką zieloną!!!! A twoja ala w tej sukienetce na zdjeciach wygląda jak panna młoda!!!! A jaki rozmiar twoja Ala nosi????

A ja dzis musialam wkladac od nowa ubranka Ali bo znowu powywalala z szafki ,nie wiem czemu dzieci tak lubia wywalac ciuchy :-)
Ja musze wlasnie kupic Ali chusteczki i moze jakies 2 kapelusiki bo po Lucji to wszystko male jest-niestety moja Lusia ma duza glowe :rofl2:
Ala nosi teraz chyba 98,zreszta co inna firma ma rozne rozmiary!!

u to twoja panna duża jest moja nosi tak 74 -80 a jak jej zakładam 80 to musze jej nogawki i rękawy podwijać!!!!!

Taka chustka jest super na lato bo zakrywa uszka a reszta ma przewiewnie,ja dałam za 2 30 zł!

No też mam ten problem z amłą tylko ona wywala z komody wszystkie Bartka ubrania ...i ja ich nie układam tylko upycham bo taki sport to mam średnio 3 rzay dziennie!!! Bo wyjeliśmy jej szczebelki z łóżeczka i jak ja śpie to ona wychodzi jak wstanie i rozrabia wczoraj to dorwała się do Daniela fajek i jak wstałam to właśnie jedną żuła!!!

Oliwka to rozrabiara :-D
Ala tez czesto wywala ubranka,moich to nawet nie ukladam tylko tak samo jak Ty upycham ale Jej staram sie ukladac !!

No to Ala podwzgledem roznych rozmiarow to nosi 92-98 !! wiesz niektory bluzeczki ktore maja roz 92 sa dobre tylko glowa nie chce przejsc :laugh2: i ja tez czesto podwijam Jej nogawki !!

Mam z 2 chustki,zielona i niebiesko-zolta ale wiadomo ze nie ubiore Jej ich do rozowej kiecki bo dziwnie wyglada,zreszta usze kupic Jej buciki a bedzie ciezko bo tak samo jak ja ma stopki na wysokim podbiciu(czy jak to sie fachowo nazywa)

Ja mam 18 lat i jestem w drugim miesiącu ciąży. Na początku były łzy, krzyk, pytania typu "co robić? usunąć? jak sobie poradze?" itd. Teraz jest już oki. Moi rodzice wiedzieli od początku, mam z nimi świetny kontakt i wiem że mi pomogą. Gorzej z chłopakiem. Jego rodzice byli w naszym wieku kiedy on sie urodził i przez całe życie starali się chronić go przed takim samym losem. Bartek boi się im powiedzieć, chciałby żebym urodziła dziecko i oddała do adopcji. Strasznie się na nim zawiodłam, bo wydawało mi się że jest bardziej odpowiedzialny, dojżały i że będzie mnie wspierał niezależnie od sytuacji. Sama nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć. Jeśli zdecyduje sie urodzić na pewno nie bede umiała oddać swojego dziecka. A chyba chcę urodzić i mieć kogoś kogo bede kochac nad życie:-)

Moja rowne 11 :-) a ile mierzy,trudno powiedziec bo ostatnio nie sprawdzalam :sorry2:ostatnio mierzyla Ja lekarka ale to bylo jakies 4 miesiace temu to miala 68 !! ide po metr to Ci napisze :-):-D:-D:-D

oki,tak sie pytam bo mamy dzieci z tego samego roku tylko jest mieszy nimi mc roznicy a moja panna to wczesniak i chcialam widziec czy goni rowiesnikow!!!!

reklama
A moja klucha wazy tylko 2700:-D Co do jechania do urzedu to mala zostanie z moim tata a ja z mama pojade, jak ja nakarmie to mam od 2 do 4h z glowy wiec moze sie nie obudzi (mam nadzieje;-)) i o 13 bedziemy dopiero jechaly bo pani mame od 13 w sklepie zmienia:-)

Do góry