reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hey dziewczyny ale ja dzisiaj dzień miałam ... sądy się zaczynają nieporozumienie z tym moim ex szczeniak nie ma w sobie nic wartościowego boże jaka ja ślepa byłam ... rzeźnia jakaś ale srać go on nie ma nic :-) a ja mam rodzinę która mi pomaga i w ogóle chwaliłam się już że dzidzia kopie ?! jakie to śmieszne jest :-) póki co dla innych to nie wyczuwalne chyba ale ja czuje takie śmieszne puknięcia :-) bomba :-)

baska201 - śliczna ta Twoja córeczka ~!!! :)

Asiowo - Trzymam kciuki żeby było wszystko ok ! :-)

reklama
Poprostu, razem z chłopakiem, i powiedzcie co zamierzacie robić dalej, ja jestem od Ciebie dużo starsza a moi rodzice i tak nie byli zachwyceni, że będę miała dziecko nie będąc czyjąś żoną :baffled: pobraliśmy się (nie dla dziecka, dla nas, bo i tak tego chcieliśmy) i jeseśmy szczęśliwą rodziną a dziadki kochają naszego malucha nad życie . Ja musiałam stoczyć z rodzicami wojnę, przeżyć kłótnię itp ale moja koleżanka która w liceum zaszla w ciąże wcale nie miała takich problemów, jej rodzice zachowali się super i pomagali jej jak tylko potrafili. Twoi też mogą Cię mile zaskoczyć a i szybciej im powiesz tym lepiej dla dzidziusia bo musisz o niego dbać już od początku a rodzice mogą Ci w tym pomóc

Mysle,ze najlepiej nie owijac w bawełne tylko prosto im powiedziec:tak:Na pewno wszystko sie ułozy a rodzice wam pomaga.Mam nadzieje,ze na chłopaka mozesz liczyc.Pamietaj,ze to nie koniec swiata,bo nie jestes pierwsza oni ostatnia.Trzymam kciuki,zeby wszystko poszło po twojej mysli:tak::happy:

Kochana, nie "pech chcial"... pomyśl ile dziewczyn chciałoby być w Twojej sytuacji!!
powiedz rodzicom, że jesteś szczęśliwa ze swoim chłopakiem i że chcecie stworzyc temu dzidziusiowi rodzinę!! daj znać Kochana jak się czujesz i jak zareagowali rodzice!! powodzenia

Czesc dziewczyny :) Jak mija dzionek ??
Ja dzisija robilam przemeblowanie i porzadki w szafach :) Jesce tylko poprac i poprasowac rzeczy dla niuni i bede gotowa :D
Femme fatal gratuluje rowniez kopniaczkow :)
Asio bedzie dobrze :) Lepiej byc pod stala opieka niz zeby mialo byc cos nie tak :)

reklama
A ja mam pytanko co do rejestrowania dzidzi... Słyszałam że moge jechać do urzędu zarejestrować dziecko jeszcze przed urodzeniem, tak żeby tatuś dał już swoje nazwisko i że po urodzeniu już tylko on bedzie mógł jechać do urzędu a ja sie tłuc nie bede musiała bo papiery będe miała już podpisane... A tak po urodzeniu to i ja i on będziemy musieli jechać bo małżeństwem nie jesteśmy...? Wiecie coś na ten temat...?

Do góry