reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hm dziwne.... to w którym tygodniu jesteś? Bo wg kalendarza ciązy powinnaś urodzić za 9 mies i 1 dzień i już wiesz, że w ciązy jesteś???? To kiedy miałaś ostatnią miesiączkę?

Daffi... niuch niuch:ninja2::ninja2:

tak Pauluś duże niuch niuch :ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2:

No i witam kolejną młodą mamę:)

Witam;)rowniez jestem młoda,przyszła mama;)mam 19lat i jestem w 5tyg ciązy;)a porod mam przewidziany na 25maj;)

cos mi sie nie gzadza... wcisnelam na kalkulatorze twoja date porodu i wyszlo ze... no same zobaczcie

toz jak poczecie nastapilo 17 sierpnia to nie mozesz byc w 5 tyg ciąży... no chyba ze ja cos zle liczę....

Ostatnia edycja:
reklama
Oj dziewczyny nie naskakujcie jej tak odrazu:) choc fakt faktem cos tu sie nie zgadza:-)
:-) termin porodu tez zalezy od tego co ile miala okres itd.
albo moze sie pomylila i zla date porodu wpisala?;-)

Witam Cie Marta

Wiecie co ja w taka pomylke nie wierze. dziewczyna zalozyla watek Maj 2011 i tam tez napisala podobnie.. 2 razy sie pomylila? przypadek? a moze trollowanie gdzie juz na poczatku samym gafe strzelila. sorry aleja z tych podejrzliwych i malo ufnych jestem! nie pisze za plecami wole pisac to co mysle:)

Nie ma co czekać aż Marta odpisze bo sie wylogowała... chyba ze sie zaloguje ponownie

no dokladnie etz na to patrzalam... ostatnio aktywna byla o 13:07... pewnie podczyta nie zalogowana zobaczy ze szum sie zrobil i ucieknie i pewnie wroci za jaksi czas pod innym nickiem;p

reklama
Ewi to ładnie ta gorączka Ci maluchy wymęczyła.

Ja wstałam, wydelegowałam P do pracy a teraz muszę pomysleć o jakimś sniadanku bo jestem nadzwyczajnie głodna ;-)

Vegas ząbki jej idą??

U mnie całkiem calkiem młody obudzil się o 6 na mleko a teraz dalej śpi. Ale mnie dzisaj zaskoczył, ja mleko przyniosłam a pampers już leżal koło niego, zdioł sobie cwaniak.
tzn w pt wyszedł jej trzeci ząbek /przebił się/, więc może to przez niego a może ot tak;-)

hehe śmiesznie z tą datą majową, aż się zakrztusiłam oranżadą jak Pauluś napisała, że to dzieciątko dopiero się pocznie;D

u nas pada od rana, więc spacer z Perłą odłożony na jutro. Byłyśmy dziś autem z mamą i Małą na zakupach, musiałam obkupic Myszkę w zupki, drugie danka, deserki, kaszkę a potem nakupiłam jej full ubranek. Toż to dziecię rośnie w tempie expresowym;))

Ja tu patrzałam na datę porodu koleżanki Marty http://www.edziecko.pl/ciaza_i_porod/0,79949,4039742.html i z obliczeń wyszło, że jest w 1tc, no ale wiadomo, że ciążę dopiero można rozpoznac w 4tc. Najwcześniej. Poczekajmy na jej wyjaśnienia, może się jej rypły miesiące?;p

Ostatnia edycja:
Do góry