• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

tzn w pt wyszedł jej trzeci ząbek /przebił się/, więc może to przez niego a może ot tak;-)

hehe śmiesznie z tą datą majową, aż się zakrztusiłam oranżadą jak Pauluś napisała, że to dzieciątko dopiero się pocznie;D

u nas pada od rana, więc spacer z Perłą odłożony na jutro. Byłyśmy dziś autem z mamą i Małą na zakupach, musiałam obkupic Myszkę w zupki, drugie danka, deserki, kaszkę a potem nakupiłam jej full ubranek. Toż to dziecię rośnie w tempie expresowym;))

Ja tu patrzałam na datę porodu koleżanki Marty Kalendarz ciąży tydzień po tygodniu - serwis eDziecko.pl i z obliczeń wyszło, że jest w 1tc, no ale wiadomo, że ciążę dopiero można rozpoznac w 4tc. Najwcześniej. Poczekajmy na jej wyjaśnienia, może się jej rypły miesiące?;p

No jakby sie ryply to na przyszlych mamach maja 2011 by nie zakladala

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Cześć :-D
A ja już o ciąży wiedziałam w 4 tyg boziu mam nawet USG , taka fasolka bez serduszka ahhh ten czas :-)
Ciekawe czy Marta przyjdzie i wyjaśni...Sądzę ,że nie....

Byliśmy dziś na szczepieniu ,żółtaczka. Następne dopiero jak skończy rok. Czyli styczeń /luty mam przyjść ,cieszę się strasznie :rofl2:
Ale u mnie pada :hmm:
Misiu sobie teraz drzemie i zaraz G. z pracy przyjdzie... :-)
Aaaaaaa i P. Doktor powiedziała ,że za około 2 tyg powinien pokazać się ząbek :-D
Jak mogłam o tym zapomnieć...

Dziewczyny a co za rożnica, przyjdzie to wyjasni, nie przyjdzie to wiadomo kto to i tyle. Po co się zastanawiać?:-)
U nas leje cały dzień, nie lubię takiej pogody, bo nie wyjdziemy nigdzie:-( Mała za to ładnie śpi dziś, ona taką pogodę przesypia. A poza tym nie eksperymentowałam z jedzeniem, więc brzuszek jej nie dokucza:-) Po wczorajszym szczepieniu nic sie jej nie działo na szczęście, teraz zostaly tylko dwie małe kropeczki czerwone na nóżkach :-) mamy ja czesto kłaść na brzuszku, bo ma trochę asymetryczną główkę, tylko nie wiem jak ją 'zmusić' na leżeniu na prawym policzku, jak ona uwielbia ten lewy?:-) zabawki itd przy prawej stronie łóżeczka nie pomagają, jak ją ułożymy na prawym to się obraca na lewy no i nie wiem, chyba trzeba główkę z nóżkami zamienić to będzie prawą stroną do nas, może wtedy:-)

Witam!
Jestem tu nowa:) Jestem juz mama:) mam coreczke Emilke i teraz staramy sie z mezem o druga dzidzie za poltora tyg testuje i zobaczymy co z tego wyjdzie:) mam nadzieje ze bede mogla dolaczyc do waszych rozmow:)Pozdrawiam

reklama
EwciaM witamy :-)

Co do tamtej dziewczyny to ja niewiem, weszlam na jejprofil i tam wziełam zeby przeczytac jej wszystkie posty, to niby pisala na innym watku ze sie starają o dziecko itd...
Nie ma co od razu naskakiwac bo wkoncu dziewczyny bedą sie baly tu pisac takie nieufne jestesmy... :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry