• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam dzisiaj miałam jakoś lenia do pisania i musiałam się zebrać w sobie:-p Ale chociaż nie było t:-pak źle z tym nadrabianiem.

Co do Marty to ja bym tak szybko nie oskarżało bo ja miałam termin na 13 a mój gin na początku (nie wiem jakim cudem wyliczył dwudziesty któryś) więc różne rzeczy się zgarzają :-p

Conf u Ciebie leje a u mnie gorąco no może troche wiatr wieje :-p
EwciaM witamy!:-)
Misia no tak bo ty za tydzien do szkoły aż się dziwnie czuję, że mnie to już nie dotyczy ;-)

Dziewczyny kopnijcie w d*pe bo mam takiego lenia, że szok:zawstydzona/y:

reklama
A ja już daaawno nie wiem co to znaczy chodzic 1 września do szkoły hehe:)

Ja zaraz robię sałatkę z pora:)

dziś moja Perła po raz pierwszy jadła ze słoiczka spaghetti hihi:) Fajne nudelki są w nim;D

misia uroki zycia w rodzinie ;) hehe zamien sie jak ja uwielbiam konfiturki jejej ;DJej do szkoły ja do tych murow juz nie zawitam w tym roku moze za 2latka wpadne na zaoczne ;)wrzesien mnie nie dotyczy ;(

Ostatnia edycja:
kolia no u mnie tez już ładnie, nie upał, ale słonko świeci:-) własnie wrócilismy ze spacerku. deszcze poszły do kogoś innego;-) kopek w dupke ode mnie ;-)
EwciaM witaj:-)
misia92 własnie skojarzyłam, ze Ty w wieku mojego brata jestes:D ostatni rok szkolny przed Toba:-) (nim tez :-p)
fikusek trzymam kciuki, zeby było okej, nie martw sie kochana:*

dziekuje dziewczyny:) kochane jestescie,mam nadziej ze to nie okarze sie nic powaznego,ale bardzo dobrze ze rtg bedzie mial bo wtedy jak nic nie bedzie wychodzic tak jak u mnie to bede maiala podstawy by robili szczegolowe badania bo i ja tez mam kaszel i nie do konca wiadomo dlaczego,niby astma,biore leki ale nie powinnam miec kaszlu na codzien,tak mowi lekarz. Jutro ide z nim na przeswietlenie,ale mam byc z opisem wiec wynik bedzie pewnie pojutrze,ale moze uprosze lekarza zeby zrobil tego samego dnia.

Ewcia a może jeszcze nie??? spokojnie miejc nadzieje ze to jednak nie to...
a Michaś lubi fasolke nie pytałam go wcześniej czy chce ale wyrażał sie o niej pochlebnymi kopniakami...;-)

reklama
kochana dala bym ci ale juz zjadlam ;) moj brzdac wczoraj sobie zakupil 4czekoladki i juz nie ma bo tatus zjadl to wujo sie dolaczyl i zechlali nam ja to lubie taka z biedronki biala pompowana po 1,20zl chyba jest

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry