reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
no cisz tutaj straszna.. ja teraz mam troszkę wolnego, to aż się nudze ;) na dworze upały, 30 stopni chyba, dzisiaj się z dzieciakami tak na dworze wymęczyłam, że dziękuje..:p

em_x dziewczyny wczesniej pytaly skad jestes zapewne im odp ale nie mam czasu szukac mozesz sie powtorzyc z odpowiedzia na to pytanie

A moj Kuba jeszcze spi, az dziwne :)

Ostatnia edycja:
em_x co do rysow twarzy calkowicie sie zgadzam... ale z niego przystojniaczek
A jak Wam sie tam zyje i jakim tam sie jezykiem poslugujesz wraz z maluchami i mezem

Ostatnia edycja:
em_x co do rysow twarzy calkowicie sie zgadzam... ale z niego przystojniaczek
A jak Wam sie tam zyje i jakim tam sie jezykiem poslugujesz

dziękuje bardzo :)
dobrze się żyje, w miarę teraźniejszych standardów przez ogólną recesję światową.. w domu mówimy po polsku, ale też umiemy hebrajski i angielski. mąż tu przyjechał do liceum i potem ja do niego dojechałam i już tu zostaliśmy. wcześniej mieszkałam w stanach.. przez pracę rodziców.. więc można powiedzieć, że trochę się najeździłam.. ale już nie mam zamiaru tak się przemieszczać. strasznie tego nie lubię.
a i dodam, że na język robiłam duży nacisk żeby dzieci dobrze mówiły po polsku bo tej język jest dla mnie najnaturalniejszy. starszy mówi dobrze po polsku i po hebrajsku a młodszy jeszcze za dużo i tak nie mówi ;) mąż pochodzi z polski, więc naturalnie po polsku rozmawiamy :)

Ostatnia edycja:
Jezeli to twoja miniatura pod nickiem to musze powiedziec ze jestes piekna kobieta, co do hebrajskiego to szczerze mowiac myslalam ze juz nikt sie tym jezykiem nie posluguje.
Swiatowa z Ciebie kobitka

Jezeli to twoja miniatura pod nickiem to musze powiedziec ze jestes piekna kobieta, co do hebrajskiego to szczerze mowiac myslalam ze juz nikt sie tym jezykiem nie posluguje.
Swiatowa z Ciebie kobitka

haha nie w miniaturce to nie ja ;) może wstawię też swoje zdjęcie za jakiś czas jestem totalnym przeciwienstwem moich dzieci, wlosy platynowy blond, jasna skóra, po prostu taka skandynawska uroda.. a co do hebrajskiego to w całym izraelu ludzie mówią w tym języku! Nie wiem skąd się wziął stereotyp, że to tylko biblijny język, ale obalam go wlasnie :)

Ale tu cicho, az sie wierzyc nie chce to zawsze ja mowie, ze nie mam czasu tu pisac a teraz prosze jaka aktywna :):-p
em_x co do hebrajskiego to juz przemilcze ten temat:-D bo wstyd sie odzywac, dobrze ze mnie oswiecilas:rofl2:
A synkowie to pewnie po tatusiu urode maja

Chcialam dodac kilka fotek niunia ale nie wiem jak to sie robi<sciana>:szok: i zdjec nie mog pomniejszyc

reklama
Ale tu cicho, az sie wierzyc nie chce to zawsze ja mowie, ze nie mam czasu tu pisac a teraz prosze jaka aktywna :):-p
em_x co do hebrajskiego to juz przemilcze ten temat:-D bo wstyd sie odzywac, dobrze ze mnie oswiecilas:rofl2:
A synkowie to pewnie po tatusiu urode maja

Chcialam dodac kilka fotek niunia ale nie wiem jak to sie robi<sciana>:szok: i zdjec nie mog pomniejszyc

tak, o wiele bardziej do taty są podobni ;)
a co do dodania zdjęć, to chyba gdzieś na forum jest do tego tutorial, ale ja Ci powiem w skórcie:
jak masz zdjęcie już gotowe które chcesz wstawić to klikasz przy dodawaniu posta na to drzewko i tam masz 'wybierz plik' i sobie znajdujesz to zdjęcie które chcesz dodac. a co do zmniejszania, to ja używam photoshopa, nie wiem jaki Ty masz program u siebie na kompie, więc może jakaś koleżanka ma inny pomysł jak to zmniejszyć. hm.

Do góry