reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dziekuje za mile powitanie
daff u lekarza jak u lekarza... heheh
niec ciekawego... potwierdzial ciaze , termin ten sam co sobie wyliczylam , noi mam czekac na list kiedy do szpitala mi dadza termin na badania....
wszystko:-D

Julcia ma sliczniutkie te kolczyczki ....:tak: szkoda ze nie znalazlas zadnych takich zapinanych jak ma Vi moja... nie chaczylyby jej ani nie kuly

reklama
dziekuje za mile powitanie
daff u lekarza jak u lekarza... heheh
niec ciekawego... potwierdzial ciaze , termin ten sam co sobie wyliczylam , noi mam czekac na list kiedy do szpitala mi dadza termin na badania....
wszystko:-D

Julcia ma sliczniutkie te kolczyczki ....:tak: szkoda ze nie znalazlas zadnych takich zapinanych jak ma Vi moja... nie chaczylyby jej ani nie kuly

to super to teraz tylko czekac i oby dzidzia zdrowo rosla... ale super ciesze sie.
tam u was to wsyztsko skomplikowane musisz czekac na listy jakies ehhhh
3mam kciuki wirzez ze to bedzie braciszek tym razem:)

co do kolczykow to dziekuje:)
ale jeszcze sie nie poddam moze kupie jakiej ine prekladane na ucho .. hmm jak znajde podobne w necie to pokaze:)

edit:

myślałam o czyms takim:

http://allegro.pl/swarovski-star-gwiazdki-20-20-kolczyki-ab-gwiazdy-i1203449242.html

Ostatnia edycja:
Heh niewiem jak to mozliwe ze sie post zdublowal jak raz nacisnelam;] cóż... czary :-D
mariola gratulacje ząbka!!! :-)
KaMcia- gratuluje bobaska!!! ;-) no i zycze by teraz był synuś mamusi ;-) ja tez byłam u gina w 5tc z Mikim :-) ;-) ale zleciało...

No dziewczyny widac sprzatacie ze tu cisza nastala... a ja sobie odpoczywam ileż to mozna... :dry: ciuchy ulozyc to poźniej M mi pomoze;-) a teraz Miki śpi to korzystam :-D
Wiecie, chyba sie zanosi na deszcz.... troszke sie zzachmurzylo a i juz padal taki maly deszczyk;]

DZIEKUJEMY za gratulacje, Kubus wlasnie zasna:-D mam jakies 15 min dla siebie bo on dluzej nie spi w ciagu dnia :baffled:
AWaszym maluchom tez tak szybko zeby rosly, bo on nie ma jeszcze 5 msc a juz 2 zabki :-)

Dorm zeby nie bylo, to ja rowniez oddalam glos i witam sie z Toba bo My sie chyba jezcze nie znamy ;-)

Daff fajne te kolczyki sama moglabym w takich chodzic :happy:

OMG ale cisza...;] dobra to i ja w sumie sie pozegnam;) jutro moze zajrze :-) troszke jeszcze posprzątam, Miki juz nie spi, mąż w iecu pali i rąbie drzewo :-) nom to sie biore za ciuchy...;]
Buziaki:*

reklama
Ja mam w kuchni, małym pokoju i na korytarzach sprzątnięte. Jeszcze tylko łazienka i duży pokój mi został. W ogóle to już miałabym sprzątnięte ale jak usypiałam Mareczka to sama zasnęłam i nie wiem ile spałam. :-p

Na obiad krupnik miałam, jeszcze muszę zaraz kotlety z piersi kurczaka zrobić bo S samą zupa się nie naje.
Mariola Gratuluje ząbka.
Misia Idź idź się wybawić. I żeby Was tam pogoda nie zaskoczyła negatywnie. U mnie w okolicy dopiero od koniec września będzie jakiś festyn a mianowicie dożynki powiatowe a że akurat tam gdzie moja mam mieszka to przy okazji w gości się pojedzie.
Kamcia witaj. udzielaj się jak najczęściej.

Do góry