reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
A mi sie coś dzisiaj brzuszek napina... Jeszcze nigdy w sumie tego nie miałam...

Dodzwoniłam sie do szkoły rodzenia... A babka mmoże mnie wziąźć dopiero na wrzesien... cyba że jakaś co jest w 36tyg ciąży odpadnie... Ale jestem zła... Najbardziej na siebie!:wściekła/y::wściekła/y:

Witam!

Ja z samego rana byłam dzisiaj z mamą na zakupach no i kupiłam wkońcu butki na wesele. I to takie jak chciałam co nie było ostatnio rozmaru.. No i kupiłam sobie jeszcze ładne klapeczki do wyjścia tak na lato, bo nie miałam takich ładnych bucików. No i jeszcze kupilam sobie koszulę do szpitala zapinaną od góry na guziczki (polowałam na taką od dawna, ale nie mogłam znależć żadnej ładnej a dzisiaj mi mamusia wypatrzyła). No i ogólnie jestem zadowolona z dzisiejszego dnia (choć jeszcze go pół zostało). I kończę wcinać truskaweczki ze śmietaną i cukrem. Mniam..

Asiowo ale Ci zazdroszczę tej burzy i deszczu.. U mnie ostatnio tak duszno i sucho.. Oj ile ja bym dała żeby deszczyk popadał..

polna_N bo z niektórymi sąsiadami są takie dziwne akcje. Coś o tym wiem, bo kiedyś sąsiad mojego G. zadzwoniła po policję że mój G. ukradł komuś samochód i jeździ bez prawka. No i policja podjechała na jego wieś i jak wracał z pracy to go zatrzymali i sprawdzali wszystkie dokumenty.. Ale się zdziwili jak się okazało że to jego samochód i że ma prawko.. A sąsiad to wogóle wcześniej jeszcze go podawał pare razy do sądu tak bez przyczyny.. A jak na rozprawie kazali mojemu G. podać swój nr kom to tamten jego sąsiad już chciał go zapisać żeby znowu go o coś oskarżyć, a mój G. tak na całą salę powiedział że nie życzy sobie żeby ten pan (chodziło o sąsiada) zapisywał jego nr. To się wszyscy na tego starego (sąsiada) spojrzeli i się śmiali:tak::-D

femme fatal musisz być silna! Nie możesz się martwić i smucić bo dzidzia wszystko wyczuje. Jesteś szczęśliwa i niech tak zostanie a tamten palant za póżno się obudził. Jego strata!!

Asiowo, to niech będą grzmoty z piorunami, może coś się zacznie dziać i urodzisz:-).
Polna, dobre, soki z jej gleby:-D:-D.
Kasia, nie martw się, może jakaś szybciej się rozpakuje i Cię wezmą;-). Choć ja nie chodziłam i wcale nie chciałam w sumie.

Asiowo Ona to wogole jest pokrecona ,jak cos tam mowi do mnie to ja nawet sie nie odzywam bo po co sie denerwowac :happy: ale nie powiem jak chodzilam w ciazy to ani slowa nie powiedziala na moj temat !!

KasiaF87 u Was SZR jest za darmo jak sobie przypominam ? ja Ci powiem ze moja kuzynka jak mieszkala w Krosnie to tam tez bylo za freee to jak juz byla w 3 miesiacu to sie zapisywala i akurat ostatnie miejsce zajela !! ale NIC sie nie martw bez SZR tez sobie poradzisz ;-)

Galarecia ja sie tylko zastanawiam jak to bedzie gdy sie juz wprowadzimy do domu bo wtedy to bedziemy mieszkali naprzeciwko Niej !! Ona potrafi o byle gowno sie czepic ale czlowiek nic na to nie poradzi bo ma zolte papiery !!

Ostatnia edycja:
burza poszła dalej... może do was dojdzie:-)

Kasiu... nie martw się, mi nawet ginka powiedziala, że szkoła rodzenia to jedno, a poród to drugie... i nie raz te bez szkoły lepiej sobie radzą:-)

Galercia gratuluje udanych zakupów:-)

Aniu... a dlaczego Ty tak chcesz, żebym już sie rozpakowała?! :-p Mam już dość moich postów?! :-p:-):happy:

Polna... świetna ta kobita... hi hi:-D:-D:-D

Asiowo, a bo ja miałam tak jaj Ty, byłam ociężała, puchły mi nogi, bolały plecy, marzyłam żeby już urodzić, ale moja Hania cierpliwie czekała do terminu:-D:-D. No i już by6m chciała w galerii zdjęcia nowego członka naszej wirtualnej rodziny zobaczyć:-). A Twoich postów nigdy dość;-):-).
Może do mnie ta burza przujdzie:confused::-D.

Asiowo, a bo ja miałam tak jaj Ty, byłam ociężała, puchły mi nogi, bolały plecy, marzyłam żeby już urodzić, ale moja Hania cierpliwie czekała do terminu:-D:-D. No i już by6m chciała w galerii zdjęcia nowego członka naszej wirtualnej rodziny zobaczyć:-). A Twoich postów nigdy dość;-):-).
Może do mnie ta burza przujdzie:confused::-D.

uff, to dobrze, bo juz sie martwilam:-p:-p:-p
Ja sie modle, żeby mała przyszła na swiat najpozniej w terminie... nie chce przenosić!!!:szok::szok::szok: choc w rodzinie to normalne, ze sie przenosi... niestety:-p Ale gadam sobie z małą, że tutaj też jej bedzie dobrze, może uda mi sie ja przekupić:-):-):-) Dziś jakoś humorek mi dopisuje... fajnie:-D

Asiowo, dobry humor do podstawa:tak::-). A ja się cieszę, że jesteś, bo to dopiero 13 godzina a gdzie tu do 21:szok:. Po 15 ma przyjść Hani tata z alimentasami, może czas mi szybciej zleci jak se z nim pogadam:-D.
A jakie Ty imie dajesz swojej dzidzi? Ba zapomniałam:zawstydzona/y:.

reklama
Ale naprodukowalyscie od rana:-)

My przed chwila wrocilismy .. Paszporty odebrane.. oczywiscie do urzedy szlismyw tym najwiekszym deszczu.. Lena sie smiala:-D:-Dze tak biegamy:-D teraz tylko czekac na wyjazd:tak:

Asiowo bidulka z Ciebie, ja tez modlialam sie zeby urodzic szybko.. na szczescie w szpitalu w dzien terminu ruszylo sie i w nocy Lena byla z nami - na szczescie:-D:tak:
Najwazniejsze ,z e humorek lepszy, bo wtedy jestes odprezona i zadowolona a to sluzy dziecku.. a bedziesz rodzic u siebie w Rudzie tak??

Do góry