reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

miskahxc tylko nie mysl ze ja Ja zakykam w pokoju sama:-p poprostu czasami musze zamknac na klucz bo mi ucieka na pole,zreszta sa schody i sie boje ze mogla by spac :no:a z ta praca to faktycznie beznadziejnie, zawsze to pare groszy bylo a i Filip mial sie z kims pobawic :happy: a zdrugiej strony jakbys sobie poradzila z 2 Urwisow i Malutka ?

ilona172 GRATULUJE ;-) ja nigdy nie lubilam niemieckiego ,czasami jak dzwonie do P a odbierze Sven to mowie po angielksu bo z niemieckiego pamietam pare slowek :laugh2:

reklama
Polna no wiesz moze bym dala rade pozatym siostra przylatuje to by pomagal :) A tak to kiszka mzoe znajde cos na wieczor albo jakies inne dziecko:) mam nadzieje bo jak nie to lipa zmiodem ! Jesce tyle mielismy planow i lozko filipowi chcielismy kupic i wogole a tu kiszka nie wypali najabrdzie mnie to wkurza ze wiedziala ze cos sie kroi a ja sie dowiaduje od jej matki :/

Miska czasem tak bywa :crazy:
a wlasnie znasz jakis sposob zeby dziecko pozwolilo myc sobie zeby , bo z Moja Luska to jest koszmar :wściekła/y: probowalam sama myc zeby widziala co robie,albo kladlam ja na kolanach i spiewalam albo rymowalam ale NIC nie pomaga i wiele innych rzeczy :angry:

Wlasnie Zywa i Basia jak to u Was jest z zmyciem zabkow ?

Ona_mika a u Nas jest moze z 23 stopnie ,wogole jest nie milo na polu bo co chwile wieje wiatr !!

Polna no wiem wiem ze tak bywa :/:(
a co do zabkow to u mnie tez koszmar :/ kupilam nawet taka szczoteczke na baterie ale nic z tego ! ja mu mowie ze robaczki mu zjedza zabki lub ptrzekupuje czyms czasami bo tak to bym chyba nigdy niezadbala o te zeby ! Albo myje juz czasa,mi na sile ! Wazne ejst to zeby nie dawac duzo pasty tylko odrobinke ( mojemu wogole pasta nie odpowiada aprobowalam wiele smakow )
czasami nawet sama woda na poczatku zeby tylko weszlo w nawyk:) Rano i wieczorem a poz niej mysle ze sie przyzwyczai!

Miska ja wlasnie daje odrobinke pasty ,czasami nawet sama woda ale i tak przewaza sila zeby je umyc :crazy:
wiesz na poczatq fajnie bylo i dawala myc ,czasami to sama pokazywala zeby Jej umyc :-) ale od jakis 2 miesiecy umycie zebow to KOSZMAR !! nawet do reki Jej daje szczoteczke i wtedy ja biore swoja i pokazuje jak ma myc ale Ona tylko ja gryzie :laugh2:

a dziecko do opieki zawsze sie znajdzie :happy:

Moj ze szczoteczki to tylko wysysa ta wode a napocztaku tez pokazywal jak myje itd dzieci szybko sie nudza niestety :)
A co do dziecka do opieki to nie wiem czy bedzie tak latwo chyba ze przez znajomosci ktorych za wiele tu nie mam :/ Ludzie sie boja zostawiac dziecko mlodym dziewczynom , ciagle pytaj o wiek itd :/ wkurza mnie taka dyskryminacja ale coz :/ Nrazie jestem w dolku ! nienawidze takich sytuacji :( Ale dzieki za podniesienie an duchu :D

Miska gdybys mieszkala w NJ to polecilabym Ciebie kuzynce bo akurat szuka nianki dla coreczki-chyba ma 3 latka !! wsumie to meza kuzynka ale moja rodzina :laugh2:

ja uciekam na polko z Ala porobic pare fotek z tynkowania domu bo jutro musze wyslac plytke P :happy: tak wiec do jutra Kobietki a co niektorym nocnych figlow :rofl2:

DOBRANOC :) :-D

To znowu ja;-). Był Hani tata, pogadaliśmy, pośmialiśmy się, fajnie w sumie;-). Taki właśnie chciałabym miec z nim kontakt, na luzie, w końcu jest Hani tatą. Kupił jej piżamkę a jutro wysyłam go do nowo otwartego sklepu z ciuszkami dla dzieci, jutro o 9 otwarcie to mogą być jakieś promocje:-).
Wlasnie Zywa i Basia jak to u Was jest z zmyciem zabkow ?
U nas w sumie nie ma problemów. Hania od dawna już myje zawsze ze mną nad wanna, rano i wieczorem, ja sobie kucam a ona stoi. I sobie myjemy, każda swoje;-). Hania patrzy jak ja to robię i stara się powtarzać, a zawsze w międzyczasie biorę jej szczoteczkę w swoje ręce i mówie "Bardzo łądnie myjesz ząbki, zobacz jeszcze tam" (czy coś w tym stylu) i szoruję dokładnie:-D:-D:-D. Hania lubi myć ząbki:tak:. Mam nadzieję, że już tak zostanie:tak:.

A ja jeszcze 3 godzinki i do domu;-).

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a mY WROCILYSMY TO DOMQ BO ZACZELO PADAC ALE PARE FOTEK ZROBILAM :-)

Zywa to fajnie ze sobie pogadaliscie ;-) a ile byl,poczestowalas go kawka i ciasteczkiem :-) ? a wogole gdzie siedzial bo Ty chyba masz jedno tylko krzeslo na ktorym Ty siedzisz :-)

a co do zebow to licze na to ze Ala zmadrzeje :rofl2:

reklama
Polna, kawkę? Jak na razie jeszcze nie zasłużył:-D:-D. A gadaliśmy na dworzu, wyszliśmy sobie przed Carrefour,a co mają wszyscy na około nas podsłuchiwać:-p. A był z godzinkę, wcześniej Hania z moja mamą była, czas mi dziś szybko zleciał:-).
Netgirl, zazdroszczę tego morza:tak::tak:. Ja bym tak bardzo chciała z Hanią w tym roku pojechać, ale auta nie mam a pociągiem to za daleko na takie podróże:-:)-(. A szkoda:-(. Podeślij mi troszkę jodu;-):-D.

Pogoda się psuje, ale jeszcze nie pada:crazy:.

Do góry