A
Asiowo
Gość
Asiowo, dobry humor do podstawa:-). A ja się cieszę, że jesteś, bo to dopiero 13 godzina a gdzie tu do 21
. Po 15 ma przyjść Hani tata z alimentasami, może czas mi szybciej zleci jak se z nim pogadam
.
A jakie Ty imie dajesz swojej dzidzi? Ba zapomniałam.
Miała być Alicja, ale jak lezałam w szpitalu to zdecydowaliśmy się na Paulinkę... po tacie Pawle niby

a mi tu by ie strasznie dłuzyło gdyby nie BB, a tak porobiłam co miałam zrobić i relaksuję się pisząc do was:-)nawet obiadu nie musze robić, bo mąż obiecał, że pizze przywiezie zamiast tych obiecanych lodów
Asiowo bidulka z Ciebie, ja tez modlialam sie zeby urodzic szybko.. na szczescie w szpitalu w dzien terminu ruszylo sie i w nocy Lena byla z nami - na szczescie
Najwazniejsze ,z e humorek lepszy, bo wtedy jestes odprezona i zadowolona a to sluzy dziecku.. a bedziesz rodzic u siebie w Rudzie tak??
a rodzić będę w świętochłowicach
teraz tam lezałam i naprawde swietny szpital... pesonel fantastyczny, no i wszystko juz tam poznałam:-) zastanawiałam sie jezcze nad Mikołowem, bo tam całe zycie mieszkałam... ale decyzja podjeta:-) na Goduli byłam usg serduszka zrobić i szpital nie zrobił na mnie miłego wrazenia! a świętochłowice zostały, bo tam jeszcze miesiąc temu mieszkałam i tam miałam ginke:-)
:-). A ja się cieszę, że jesteś, bo to dopiero 13 godzina a gdzie tu do 21
. Po 15 ma przyjść Hani tata z alimentasami, może czas mi szybciej zleci jak se z nim pogadam
.
.
he he... ciekawe kto to wymyślił:-)