reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Dobry wieczór=) Noo, wieczory bywają u nas chłodne, za to dni upalne=) korzystamy ile się da i dużo spacerujemy=) Poza tym kupiliśmy dzisiaj nową spacerówkę Perełce=) Tzn z komisu, ale jak nowa, za 220zł z Chicco=) extra, leciutka, funkcyjna jak należy, pięknie się ją prowadzi=) Tamten wcześniejszy wózek to była lipa jeżeli o spacerówkę chodzi, ale gondola sprawdzała się jak należy.
No i jeszcze takie szelki/pasy na naukę chodzenia kupiłam Małej=P Ciekawe czy jej się to spodoba.. podobno to jest fajne.. zobaczymy=)
Tak to u teściowej jeszcze byliśmy na kawce, na zakupach wszelakich=)

Ewi noo Perła to moje Oczko w głowie a ja mam manię robienia fot=D Nie wiem czemu tak, ale tak mam=D
Elizka super, że na usg w porząsiu=)
Misia na pewno Malec urósł=) będzie dobrze!
Ixi współczuję syt. w domu. Ja rozumiem, że to Twój braciszek i to Twoja mama, ale są jakieś granice.. Mama Cię wykorzystuje na maxa.. I jak tu odmówic bratu? Eh trudne.
Daffi Tyś infę skończyła czy co hehehe(?) Ja to nie znam się na kompach, laptopach, nawet nie umiem formata zrobic=D

Dobry wieczór=) Noo, wieczory bywają u nas chłodne, za to dni upalne=) korzystamy ile się da i dużo spacerujemy=) Poza tym kupiliśmy dzisiaj nową spacerówkę Perełce=) Tzn z komisu, ale jak nowa, za 220zł z Chicco=) extra, leciutka, funkcyjna jak należy, pięknie się ją prowadzi=) Tamten wcześniejszy wózek to była lipa jeżeli o spacerówkę chodzi, ale gondola sprawdzała się jak należy.
No i jeszcze takie szelki/pasy na naukę chodzenia kupiłam Małej=P Ciekawe czy jej się to spodoba.. podobno to jest fajne.. zobaczymy=)
Tak to u teściowej jeszcze byliśmy na kawce, na zakupach wszelakich=)

Ewi noo Perła to moje Oczko w głowie a ja mam manię robienia fot=D Nie wiem czemu tak, ale tak mam=D
Elizka super, że na usg w porząsiu=)
Misia na pewno Malec urósł=) będzie dobrze!
Ixi współczuję syt. w domu. Ja rozumiem, że to Twój braciszek i to Twoja mama, ale są jakieś granice.. Mama Cię wykorzystuje na maxa.. I jak tu odmówic bratu? Eh trudne.
Daffi Tyś infę skończyła czy co hehehe(?) Ja to nie znam się na kompach, laptopach, nawet nie umiem formata zrobic=D

lubilam informatyke ale nie poszlam w ogole w tym kierunku to nie takie piekne jak sie wydaje.
mimo to sama sie na nich nie znam raczej tylko podstawy.

helllloooo
wpadłam na sekundkę jak zwykle, strasznie jakiś męczący mam ten tydzień, miło się czuć zmęczoną bo potem powinno się lepiej spać, ale jakoś nogi mnie bolą w nocy :/ jak ich mocniej nie podkulę pod brzuch to inaczej się męczę, nie wiem czemu tak jest...

Ixi - rzeczywiście mama nieźle daje Ci w kość... Może pogadaj z nią i powiedz że Tobie też jest ciężko :/. ja znowu mam dni że mogłabym nic nie robić i gnić łóżko, a czasem mam takie, że mogłabym sprzątać i sprzątać. Moja babcia mówi mi ciągle idź się połóż idź odpocznij, ja posprzątam bla bla bla ale jakoś nie mam serca leżeć i patrzeć jak ona to robi. Znów mój A. ciągle mówi że "ciąża to nie choroba" i mogę wszystko robić tylko lenistwo mi w tym przeszkadza :/ świnia. Dobrze że nie wie co to znaczy ciąża, a sam głupek ostatnio po zastrzyku marudził jakby co najmniej wydarli mu pół dupy... To też jest takie małe dziecko w sumie z niego, wszystko trzeba przy nim robić :/ jak mu nie zrobię prania to on je zrobi ale dopiero wtedy jak się któegoś pięknego dnia ocknie że nie ma żadnych rzeczy w szafce... I ciągle tylko pyta "paula gdzie jest 'to', a tamto??". ostatnio pasek leżał pod jego nogami pod krzesłem i pyta sie mnie gdzie on jest, mówię mu żeby poszukał a on dalej swoje wchodzę do pokoju, rzucam okiem tu i tam, po czym nie pozostaje mi nic innego jak patrzeć się na niego jak na ostatniego idiotę, bo ciężko mu pod nogi spojrzeć... ehh szkoda gadać, mógłby czasem się ogarnąć i nie być taki roztrzepany.
Misia - ja to Cię szczerze podziwiam za to chodzenie do szkoły mimo wszystko, Beacie zresztą tez.
Daff - ja tutaj zdjęcia wgrać nie potrafię a co dopiero jakieś inne pierdoły robić na kompie...:)

A tak po za tym moje miłe Panie, to znów wpadłam tylko na kilka chwil, prześledziłam wszystko szybciutko bo dziś to mało co się działo na forum i mało czytania było :-D

I DUŻO ZDROWIA DLA CHOROWITKÓW!!!

hej dziewczyny:) daje znac ze zyje ale malo czasu na cokolwiek,z malym bylam na kontroli to juz zdroby ,antybiotyku nie ma ale syropek na przeziebienie dostaje bo katarek ma i troche kaszle.
Ja tez dalj przezi8ebiona ale mimo to z malyk korzystamy z ostatnich cieplych dni i calymi dniami na dworku jestesmy:)

hej dziewczyny:) daje znac ze zyje ale malo czasu na cokolwiek,z malym bylam na kontroli to juz zdroby ,antybiotyku nie ma ale syropek na przeziebienie dostaje bo katarek ma i troche kaszle.
Ja tez dalj przezi8ebiona ale mimo to z malyk korzystamy z ostatnich cieplych dni i calymi dniami na dworku jestesmy:)

swietnie. u mnie z chwili na chwile gorzej. gardlo tak boli tzn prawy migdal ze jak skrece glowa w prawo to juz slowa nie pwioeim taki bol.
nie wiem juz co to ale ide do lkearza jutro bo oszalec mozna.

swietnie. u mnie z chwili na chwile gorzej. gardlo tak boli tzn prawy migdal ze jak skrece glowa w prawo to juz slowa nie pwioeim taki bol.
nie wiem juz co to ale ide do lkearza jutro bo oszalec mozna.
idz idz .....ja z moimk kaszlem sie wybiore bo bardzo paskudny jest......duzo zdrowka kochana zycze:* a Julcia zdrowa??

Ja jeszcze dzisiaj pisze. Zajęłam się pewnym rysunkiem :) ;) Justynki portrecik już skończyłam.
Daff:-);-) Mój S to samouk. A wie o komputerach więcej niż taki wyuczony w tym temacie, a informatyki nie miał w ogóle. chce mi się śmiać jak pomyślę, że jeszcze 4 lata temu był ciemny w tych sprawach i dla niego ja byłam fachowcem, a teraz ja jestem ta ciemna. :-D
Fikusek Dobrze że choróbsko już mija.
Misia Trzymam kciuki.

reklama
moja córa dzisiaj po raz pierwszy miała wpiętą spineczkę we włoski:-)

Zobacz załącznik 285715Zobacz załącznik 285716Zobacz załącznik 285717

sliczna Mala:):)

Doberek:-D

O.. jestem dzisiaj pierwsza:-p

Vegas śliczna ta mała.. a z tą spineczką wygląda bosko:tak:

Daffi Boże.. jaki sen:-) ale podobno kobiety w ciąży już tak mają z tymi snami. Z tym, że Twój pobił wszystkie:tak:

Mój sen niedawno.. śniło mi się, że urodziłam Oliwiera bez siusiaka przez pępek:confused:

Na maturze zdawałam fizykę:cool: ogólnie myślałam, że bedzie troche łatwiej.. ale teraz to i tak nie ma większego znaczenia..

4.10 rozpoczęcie roku. Na szczęście D. chce jechać ze mną;-) strasznie się boje, nie wiem jak dam sobie rade z tymi studiami i z dzieckiem..:shocked2:

W nocy pierwszy raz w ciąży łapały mnie skurcze łydek:wściekła/y: okropieństwo!:eek:

Czekam na wieście od Clio.. a tu ani widu, ani słychu..

A to my z wczoraj 32tc

piekny brzuszek:)

u mnie nadla szukam pracy i dzis robilam generalne przadku w domku:)

Do góry