reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej
My juz po usg, z małym wszystko oki, lekarz machal mu tymi nogami a Miki sie śmiał:D miał mała gimnastyke i mu sie podobalo, bo on lubi w samym pampersie byc:DD heheh no i za 3 mies kontrola nastepna:-)

Jejku współczuje wam dziewczyny problemów z rodzicami, i dziewczynom chorowitkom zycze duuuuuuuuuużo zdrówka!!!! :***

reklama
hej. Ja teraz jestem. U dentysty byłam. Ząb wtórnie zatruty. Nie zatruł się niestety do końca. A teraz boli jak cholera. Ale odbiłam sobie to i kupiłam sobie w lumpku kurteczkę za 25 zł. Nie jest za specjalnie ładna ale tymczasowo może być.:-)
Eliza No to dobrze że na usg wszystko ok.

Elizka- no to fajnie,ze u Mikiego ok.

U nas w porządku, Adaś zdrowy, troszkę teraz płaczliwy-chyba znów przez zęby. Mam nadzieje,ze wkrótce coś się przebije i bedzie spokój.Teraz siedzi u taty i ogląda bajki. Ostatnio taki duży mi się wydaje. Nie traktuje go już jak niemowlaczka tylko małego chłopca. Coraz wiecej rozumie, ma własne zdanie-ale potrafię go przekonać do mojego:)
Dziś kończy kolejny miesiąc:)

Ewi44 współczuje wizyty u dentysty. Mi został do leczenia kanałowego 1 ząb i mam nadzieję, że nie zacznie mnie poleć właśnie teraz ;-)
Elizka szkoda tylko, że na tą gimnastykę musiałaś akurat jechać kawałek drogi ;-) Dobrze, że wszystko ok :-)

Ixi, Misia ja to wam współczuję. Moja mama wyręcza mnie we wszystkim - upiera się nawet, że musi mi herbatę robić ;-) Mnie to wkurza strasznie, bo czuję się jak jakaś kaleka ;-) Ale obie powinniście odpoczywać a nie harować jak woły.:dry:

Hej Skarby...

U mnie ciągle nerwowo i troszkę za dużo myśli mam w głowie... Zaczynają się naprawdę strome schody...
Suknia piękna! Ale jeszcze nie skończona, dopiero będzie w środę następną do ostatniej przymiarki.

Dzisiaj byłam u Pani Ginekolog :) Tym razem powiedziała wszystko co mi dolega, pośmiałyśmy się troszkę i już umówiłam się na 25 października na USG... Z racji tego, że nie miałam cytologii jeszcze, będę ją miała za tydzień w poniedziałek. Więc cały tydzień będę miała zawalony ... ;/

Co do chorób, to ja się zaraziłam od mojej klasy... Wszyscy kaszlą, smarkają itp więc chcąc nie chcąc mnie gardło boli też ... ;/

A tak to w końcu usłyszałam serduszko maleństwa!

hej laseczki jestem:)

ja to jak taki serwis komputerowy tylko latam i kompy naprawiam.
dzis drugi brat dzwoni ze maja popsuty ze same wiry i komp sam sie wylacza itp....
co ja przy nim dzis spedzilam to szok! ale w koncu naprawialm:)
jak beda tak po str xxx latac to te ich kompy szybko padna:D

DaFF Mój S też często jest wzywany bo komuś coś w kompie się zrobiło. Teraz też pojechał system przeinstalowywac.

ja im wszystkim chyba krok po kroku bede pisac na kartce i niech sami sobie robia hehhe zwlaszcza jak musze siedziec robic a mlody nie chcial nawet julki pilnowac i we tu rób i za mloda ganiaj bo ona wszedzie lazła tam gdzie jej nie wolno bylo.

pozatym mlody chcial windowsa 7 ale jego komp w ogole tej plyty nie przyjmowal. musze to sprawdzic u siebie.

reklama
o masakra jaka cisza i to juz drugi dzień jak nie trzeci...;-)
ja jutro ide na USG mam nadzieje że Michaś urosł choć odrobinke...kazdy gram mnie bedzie satysfakcjonował...
u was też tak zimno wieczorami jak u mnie???

Do góry