reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

a ja byłam ino troszku zajęta bo znalazłam fajoską stonę na której można takie popierdółki stworzyć jak ta :-D

[/B]

na widok tego z pjesem t normalnie ślinka mi cieknie a język po kolana :rofl2::-D

reklama
netgirl ja zawsze miałam i mam słabość do facetów...i pewnie w wieku 80 lat też będę mieć :-D alee cii Sz. nie wie o tym z pjesem i niech to pozostanie naszą słodką tajemnicą ;-) A mój to jest mistrzem w łaszeniu się jak coś chce :-)

PS dopiero teraz zauważyłam że jesy "littel"...jakos wcześniej widziałam poprawnie...ehh nasz mózg czasem płata figielki :)

Ostatnia edycja:
Ups dziewczyny nie chcialam Was straszyc:-) nastepnym razem napisze, ze dziewczyny w ciazy nie czytac:-D:-D

Dzis u nas w koncu sloneczko wyszlo, powinno byc ladnie.. nareszcie:tak:

Olenka szczerze to nie wiem, co bym zrobila.. jesli naprawde Was nie stac zeby to kupic to wez, a jesli w najblizszym czasie sobie jakos uzbierac to poprostu powiedz mamie, ze dziekujesz ale cchesz zaczac zyc samodzielnie i ze sama umeblueusz sobie mieszkanko..

Miska tez mysallam o tym, zeby Go pozwac a chyba jeszcze bardziej ta podu****a polozna.. wiedzma jedna.. ale co ja bym im udowodnila.. dziecko na szczescie zdrowem, a na sali nie bylo kamer wiec mogliby wszystkiemu zaprzeczyc.. cos czuje, ze takie praktyki to czesto oni stosuja.. ahh szkoda slow.. mialam pecha.. ale Lena zdrowa i to jest najwazniejsze:-)

Hej laseczki!

Jak tam u Was? U mnie jakaś kiepskawa pogoda...tak szaro. Póki co nie chce mi się z łóżka wyłazić, ale i tak trzeba będzie iść na zakupy.
Zrobiłam ten teścik, ale niestety lipa...Trzeba czekać dalej :(
Dziwi mnie to moje samopoczucie trochę, jeszcze nigdy tak nie miałam. No, ale nadzieja się jeszcze tli :)

Ona-mika Witam, witam:)

miskahxc Ja wiem, że się nie mogę nastawiać, bo wtedy wszystko wychodzi na odwrót. Ale sama wiesz, że to nie takie łatwe ;)
To i tak nie jest takie typowe "polowanie na dzidzie", bo po prostu nie zabezpieczamy się i bylibyśmy przeszczęśliwi, gdyby mała istotka pojawiła się w naszym życiu. Od poniedziałku wracam do pracy po urlopie, więc pewnie zajmę sobie trochę myśli czymś innym.
A zawsze najważniejsze wydarzenia w życiu spadają na nas w najmniej oczekiwanym momencie :)

oleńka Przeczytałam Twoje posty...Może to nie jest do końca tak z tymi zakupami, jak myślisz? Może Twoja mama zrozumiała,że już nic się nie zmieni i zaczęła to akceptować?
Każda matka chce dla swojego dziecka jak najlepiej. Być może uznała, że powinna Ci mimo wszystko pomóc?
Daj jej szanse, a zobaczysz, że jak dzidzia się urodzi, to babcia oszaleje na punkcie wnuka :)
Trzymaj się i zobaczysz,że wszystko się ułoży!

Miłego dnia dziewczynki! :)

zobaczymy dziewczyny....ale ja ją za bardzo dobrze znam! ale mam dzis dobry humor od rana, moje maleństwo pierwszy raz dziś ruszało się tak że widzialam jak się brzuch ruszał:-D:-D:-Dale to było słodkie:happy:cieszę się jak male dziecko!!!

Netgirl niedługo, to fakt. Ale mam w tym cyklu przeczucia, tak, jak napisałam w pierwszym swoim poście na tym forum ;-)

Cóż...trzeba trochę cierpliwości.. :-)

Witam się w ten słoneczny poranek!

Ja tylko wpadłam na chwilkę z nowinką.
Byłam wczoraj na wizycie u ginka. Mam złe wyniki posiewu moczu (infekcja szpitalna powróciła tylko że z gorszymi bakteriami). Kazał przez 5dni brać proszki a póżniej porobić znowu badania (i nawet już takie do porodu). A na USG wcisnął mnie na 25czerwca na 18:20:-) A tak to wogóle nie wiem kiedy bym miała to USG bo z terminem na wizytę czeka się ponad miesiąc a jeszcze od 7lipca idzie na 2 albo 3tyg urlop.. No ale udało się mnie upchnąć na za tydz.

Poza tym już w piątek koniec roku szkolnego.. Ale ten czas szybko leci..

Dzień dobry!
Nie zaglądałam bo Hania mi chora. Przedwczoraj wieczorem gorączka i wymioty, całą noc biegunkę miała, masakra. Rano do lekarza, dostała leki, cały dzień 15 kup zrobiła lekko, dziś w nocy było lepiej już ale i tak 3 kupy już poszły. Nie chce jeść, tylko chrupka wczoraj kukurydzianego zjadła:-(. Na szczęscie dużo pije:tak:. Także nie piszę bo nie mam kiedy. A dziś jestem w pracy bo się ze mną żadan zamienić nie chciała, jedna to mi napisała że ją to nie interesuje ona przychodzi tak jak ma grafik:wściekła/y:. A na końcu bezczelnie pozdrowienia dla Hani. Jutro przyjeżdża kierownik to mu powiem, ona studiuje, pracuje w aptece i jeszcze tutaj, u nas to jest gościem, w tym miesiącu tylko 5 razy w pracy była, ja za jej godziny chodze a ona mi przysługi oddać nie może:wściekła/y::wściekła/y:.
Trzymajcie kciuki proszę, żeby to nie był rotawirus, bo ja jutro 12 godzin w pracy siedzę:-(, nie wiem jak moja mama sobie poradzi:-(.
Miłego dnia, i przepraszam że nie nadrabiałam i nie wiem, bo się u Was dzieje, ale naprawdę już nie mam siły, dwie nocki z rzędu niedospane, oczy mi się zamykają:-(.

reklama
Netgirl pospieszyłam się, bo już nie mogłam wytrzymać :)
Miałam test do wczesnego wykrywania, więc postanowiłam spróbować.
Ja już od kilku dni czuje się jak na okres...W weekend obudziłam się nawet z przekonaniem, że go dostałam! Ale podobnie jak Ty, czuje w środku...nie wiem czemu. Swoją drogą, miłe uczucie... ;)

Jednak z testowaniem trzeba się wstrzymywać, nawet mimo przeczuć :)
Tak, jak pisałaś-po tygodniu i od razu pokazało jak należy :)
Przeczucia przeczuciami, ale cierpliwość być musi :)
No, ale nic, czekam do @, jak nie przyjdzie to dalej będę testować.
Na wszelki wypadek dbam o siebie, jakby coś tam było :) Nawet jak nie ma, to nie zaszkodzi czasem zadbać o zdrówko... :rofl2:

ania_zywa Masz urwanie głowy! Spokojnie, mała napewno wydobrzeje szybciutko! :tak:
A co do pracy-no niestety zdarzają się i takie.. Jak Ty potrzebujesz, to się nie zamieni, ale jakby ona potrzebowała, to Ty musisz...Pewnie nie ma dziecka i nie wie jak to jest!

Do góry