reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Nadiha, no właśnie o to chodzi, że ja od 2 miesięcy już biorę za nią około godziny, bo ni emoże pogodzić szkoły i drugiej pracy, więc ja mam nadgodziny, żeby tylko jej nie zwolnili, I co? Jutro powiem kierownikowi, ja już nie mam siły codziennie przesiadywać w pracy, czasem po 12 godzin:wściekła/y:. Nogła chociaż uprzejmie powiedzieć, że ona nie ma kiedy przyjść, bo ma apteke a nie chamsko że ją to nie interesuje:wściekła/y:.

A co do dzidziusia to ja też czułąm, że jestem w ciąży, miałam bóle jak na okres, piersi bolały, więc z jednej strony myślałam, że dostanę okres a z drugiej że jednak jestem w ciąży:-). I byłam;-). Także głowa do góry, może nic straconego;-). A ile jesteś po terminie miesiączki? Ja robiłam po tygodniu i wyszły 2 krechy, z tym że jedna słabiutka;-).

reklama
Aniu...nie chce Cię straszyć,ale tak się objawia rotawirus:baffled::baffled::baffled: niech Twoja mama idzie do apteki i kupi pojemnik do kału,pobierze próbkę i uda się z nią do sanepidu,tam za 23 złote zrobią badanie i tego samego dnia będzie wynik.

ania_zywa widzisz, sprawdza się powiedzenie,ze jak ma się miękkie serce, to trzeba mieć twardą d***! Przecież to nie jest Twój obowiązek robić za nią godziny! Masz dziecko i z nim możesz spędzać ten czas! Ludzie są okropni-nie mają żadnej wdzięczności ani szacunku. :wściekła/y:
Masz rację, zupełnie inaczej by zabrzmiało, jakby powiedziała, że nie ma kiedy...

Jestem jeszcze przed terminem...jak pisałam w poprzednim poście, zrobiłam test do wczesnego wykrywania-od 6 dni przed terminem @.. Pospieszyłam się, a te testy też chyba nie są aż tak czułe! Beta najlepsza, tylko, że nie wiem gdzie tutaj mogę zrobić.. No, ale się sugeruje przeczuciami niepotrzebnie!

Jak nic się nie będzie działo to następny test dopiero tydzień po! :blink:
Z tego, co piszecie, to tydzien po terminie raczej wychodzi od razu tak, jak powinno.

Dzień dobry dziewczyny :-)

J a chyba dzisiaj zrobię misję odpicowania się:-p włoski pofarbuje do kosmetyczki pójdę a co tam :-) trzeba się ogarnąć :-)

Żywa - 3mam kciuki za Hanie :*

Nadiha - odczekaj jeszcze może nic straconego ! :-) ja zrobiłam test po miesiącu w sumie tak jakoś od niechcenia bo mnie denerwowało że ciągle się czuje tak jak bym miała dostać ten okres a nie dostawałam :-p no i nowy chłopak mi podrzucił ten pomysł ... i wyszły 2 wyraźne kreski :-p
Oleńka - mi też się już mały tak rusza :-) teraz siedzę i obserwuje to mama jak na ufoludka sie na mnie patrzy :-p

Galarecia -a no czas leci strasznie ... i ciągle się coś zmienia ... ja też mam w piątek zakończenie roku ale nie wiem czy mi świadectwo oddadzą bo książek do biblioteki zapomniałam oddać :-p

Hej femme fatal! Ja to po miesiącu bym chyba wykupiła wszystkie testy z apteki ;-)

Pewnie, że nic straconego-poki nie ma @ jest nadzieja :)
Najgorsze tylko rozczarowanie,jakby co :baffled:

Nadiha - tyle że ja nie planowałam tej ciąży w ogóle nie chciałam bo w końcu się uwolniłam od ojca dziecka zaczęłam nowy związek a tu nagle bum... w najmniej oczekiwanym momencie fasolka... ale teraz już jestem szczęśliwa że nosze tego małego łobuza w sobie i że będę mogła go wychować :-)

femme fatal właśnie tak najlepiej..Nie stresujesz sie, nie wyczekujesz...:-)
Mam nadzieję,że wszystko Ci się poukładało jak najlepiej w nowym związku?

reklama
Nadiha - wtedy wróciłam do ojca dziecka ale on okazał się najgorszym śmieciem jakiego znam i odeszłam teraz mam faceta któremu bardzo zależy ale mi jest ciężko się zaangażować ale póki co jest fajnie lubię z nim przebywać dobrze się z nim czuję :-) jak byś miała ochotę poczytać to tu wszystko w miarę możliwości opisuje ;-) sama przez ciąże - Onet.pl Blog

Do góry