A
ania_zywa
Gość
Nadiha, no właśnie o to chodzi, że ja od 2 miesięcy już biorę za nią około godziny, bo ni emoże pogodzić szkoły i drugiej pracy, więc ja mam nadgodziny, żeby tylko jej nie zwolnili, I co? Jutro powiem kierownikowi, ja już nie mam siły codziennie przesiadywać w pracy, czasem po 12 godzin
. Nogła chociaż uprzejmie powiedzieć, że ona nie ma kiedy przyjść, bo ma apteke a nie chamsko że ją to nie interesuje
.
A co do dzidziusia to ja też czułąm, że jestem w ciąży, miałam bóle jak na okres, piersi bolały, więc z jednej strony myślałam, że dostanę okres a z drugiej że jednak jestem w ciąży:-). I byłam;-). Także głowa do góry, może nic straconego;-). A ile jesteś po terminie miesiączki? Ja robiłam po tygodniu i wyszły 2 krechy, z tym że jedna słabiutka;-).

A co do dzidziusia to ja też czułąm, że jestem w ciąży, miałam bóle jak na okres, piersi bolały, więc z jednej strony myślałam, że dostanę okres a z drugiej że jednak jestem w ciąży:-). I byłam;-). Także głowa do góry, może nic straconego;-). A ile jesteś po terminie miesiączki? Ja robiłam po tygodniu i wyszły 2 krechy, z tym że jedna słabiutka;-).