reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mika - postaram się dowiedzieć czegoś na ten temat od bardziej doświadczonych koleżanek z klasy i dam znać :-)

Oliwka - a z moim to tak w sumie dobrze :-) wczoraj cały dzień razem jak zwykle śmiesznie było :-) wariat z niego :-) póki co nie myślę nad tym co dalej ;-p

reklama
A wiecie cos na temat farbowania wlosow w ciazy ???? Ja slyszlama ze nie wolno napoczatQ a teraz jak ja juz na wylocie ???
Gupol ze mnie bo zapomnialam zapytac wczoraj lekarza:/ a w niedziele mam chrzciny i chcialabym sobie sciac i pofarbowac wlosy bo wygladam fatalnie :/

POMOZCIE:p

Witam Kobietki ;-) ale napisalyscie od wczoraj :-)
ja dzis bylam na zakupach kupilam Ali spodnie i koszulke-bedzie miala na jutro bo jedziemy do PG ,az jestem ciekawa jakie beda wyniki badan :tak: przy okazji kupilam 2paczki Pampersow wiec bede miala na miesiac a moze i dluzej !!

Zywa ale masz wredna kolezanka :szok: ale sama kiedys sie przekona jak bedzie miala dzieci co to znaczy szukac zastepstwa a tu nikt nie bedzie chetny :angry:
Oby Hanulce szybko sie poprawilo , Trzymam kciuki i duuuuzo zdroweczka zycze :happy:

Oliwka dopiero teraz Bartek i Oliwka sa podobni do siebie ,wczesniej jakos tego nie widzialam:rofl2: i pewnie Ty pompowalas ten basen ? :-) fajniutki :happy:
strasznie drogo wychodza u Was te zdjecia :no:

firanka fajnie ze Nickolka juz wychodzi ;-)

netgirl juz tesknisz ?:-) a co ja mam powiedziec :-p
przynajmniej wiesz ze to tylko tydzien i wroci a ja chyba zobacze dopiero P w pazdzierniku :-(

co do farbowania .... hmmmm ja nie farbowalam wlosow od jakis 2 lat , a ostatnio u fryzjera bylam w marcu-poraz pierwszy od slubu :laugh2:

Mika kupic aceton mozna w sklepie kosmetycznym ;-)
kosztuje kolo 10 zl,zalezy jaka wielkosc - mojej siostrze kupowalam 500 ml i placilam jakies 15 zl !!

Ostatnia edycja:
Aleee się rozpisałyście :)
Ja już obleciałam sklep, obrałam ziemniaczki, schab się piecze. Ciekawa jestem tylko, czy coś z niego będzie.Tak nakombinowałam, że aż się boję czy da się zjeść :) Co mi zapachniało to dodałam hihi :-)

Mika mocno Ci się te pazurki trzymają! Spróbuj w acetonie jak mówi femme. A jak aceton nie pomoże,to chyba tylko na żywca zostaje..Możesz je troszkę "poobijać" stukając np. w stół. Możesz też je obciąć na krótko i spiłować płytkę,ale tego nie radzę, bo można sobie zrobić trochę krzywdy.. ;)
Co do witaminek-jutro pójdę się rozejrzeć za czymś kompleksowym, narazie biore sam kwas foliowy, powinno wystarczyć póki co :)
Ale dzięki za radę :)

Femme Miłość to chyba każdą kobietę zmiękcza :) Kiedyś z koleżankami doszłyśmy do wniosku,że jednak kobiety jak kochają, to głupieją...Taka już nasza kobieca natura :)
Ale teraz to zupełnie inna miłość..I ona może zmiękczać ;)

Miska Nie jest w żaden sposób potwierdzone działanie środków koloryzujących na płód. Ale zawsze warto zapytać lekarza. A! I u fryzjerki powiedz,żeby użyła delikatnych farb :)

Nadiha u fryzjerki bede tylko scinac , a wloski pofarbuje mi moj R jak to on zawsze robi :) szkoda mi kasy 50% za farbowanie :/ A tak to wyjdzie 20 moze mniej za same farby :) a ze farbuje na jeden kolor to R sobie da rade :)

reklama
Miska szacuneczek ..... ja to bym nie pozwolila P farbowac moich wlosow :-)

Mika nom w drogeriach tez powinni miec :tak:

a ja ide podgrzac obiadek bo Ala sie budzi :happy:

a slyszalyscie ze wiele dziewczyn uzywa zamiast profesionalnych kliejow do tipsow normalnego kleju typu k..kropelka.. ? moja sasiadka tak robila a potem zrywala na sile :confused: ludzie to maja pomysly :laugh2:

Do góry