• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Miska Dokładnie-nie opłaca się farbować u fryzjera, jak na jeden kolorek. Ja mojego T ostatnio namówiłam na zrobienie mi pasemek :) Dał sobie radę doskonale, jak na 1 raz, tylko ja mam jakieś felerne włosy i tych pasemek nie widać za bardzo...Miały być blond, a wyszedł jaśniejszy brąz :)

Mika to musisz próbować z acetonem..Nakładałaś na długie paznokcie, czy po prostu tak dobrze są zrobione?

reklama
Witam młode mamuśki :-):-) ja mam co prawda mam 23 lata ale duchowo czuję się o wiele młodsza ;-):-D:-D gratuluje wam Waszych skarbów,.
codziennie siedzę na listopadzie 2007, chciałam wam tylko pogratulować maluchów i odwagi.

pozdrawiam

Polna myśle,ze te kleje się specjalnie od siebie nie różnią składem... Ja, jak sama sobie robiłam to też czasem kleiłam na takich. Ale nigdy na siłę nie zrywałam, w końcu i tak same odpadały, razem z żelem i było po kłopocie :)

Mika - powinien być a jak tam nie będzie to chyba w aptece też powinien być :-)

miskahxc - wow zdolna chłopaczyna Ci się trafiła :-) :-p

Polna - ja jak miałam te swoje 14 lat to na superglu sobie tipsy przyklejałam :-p <zawstydzona> :-p

Nadiha - miłość w ogóle jest popier*** ale i piękna :-)

Aha ok :) To musimy tylko czekac cierpliwie :D

A polna Ty se tak kurzysz fajeczki ??? bo ja nie wiem , albo ja jestem jakas glupia albo nie wiem co ale kurzyc mi sie chce masakrycznie :/ Przez cala ciaze ani jednego macha , ale boje sie jak skoncze karmic to zaczne znowu :/ poprostu uwielbiam ten stan siasc na balkonie zrobic sobie kawe zapalic fajnke a dzieci sobie spia :D

Femme dlatego,że jest piękna częściej jak popie.... to nie umiemy bez niej żyć :)
Kiedyś ktoś fajnie powiedział, że jeśli człowiek nie doświadczył bólu z miłości, to nie potrafi kochać. Więc wychodzi na to, że doświadczenia, nawet te najbardziej bolesne są potrzebne.

reklama
...No życie :-)

A co do fajek to możecie sobie krzyczeć i uważać że jestem zła i ble i w ogóle ale ja sobie czasami zapale ... mam za dużo stresów a to mi bardzo pomaga i stwierdziłam że lepiej jak zapale czasem i mam dzięki temu lepszy humor niż jak bym miała ciągle wściekła chodzić :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry