Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Poszłam szybko do kibelka, siedzialam tam z 10 minut, myślicie że zajrzała, żeby zpobaczyć czy nic mi nie jest. W życiu. A przecież mogłam zemdleć, zasłabnąć.. Jak przyszłam to się chamsko zapytała jak się czuję
.
. I poszła..
. A ja muszę się tu męczyć do 21:00:-(. A ja za nią mam tyle nadgodzin że głowa mała:-(.
:-(. 

Co za suka!! Zasrana egoistka pozbawiona jakichkolwiek uczuć...mam nadzieję, że ona też będzie kiedyś w takiej sytuacji jak Ty i że wtedy wszyscy wypną do niej dupę!!
Jak jednej praktycznie obcej dziewczynie w internacie zaczeła lecieć krew to siedziałam przy niej 2 godziny i pomagałam jak tylko mogłam bo tak jej krew leciała i miałam gdzieś swoje plany na piątkowy wieczór bo bym sobie nie wybaczła jakbym poszła a jej coś się stało
A tej pindzie nawet paru metrów to łazienki nie łaska było zrobić 

Jakbym mogła to tak w*********bym jej w kuper że moja noga lewą dziurką w nosie by wyszła!!
kurde.. a masz juz cos moze innego na oku??

. Ona_mika, połóż się odpoczywaj i jeszcze raz odpoczywaj
. I mierz czy napina się regularnie czy nie
.
;-). A trochę odpoczynku mi się należy po ostatnich przeżyciach, więc nie ma tego złego:-).
teraz nawet niee ma nanowe auto, i niewiem jak bedzie do mnie przyjezdzal

Teraz mam ciagle brzuch napięty, szczególnie jak chodze, albo kłade sie na plecy... ale w moim przypadku to juz na pewno nromalne... mam nadzieje, ze lada dzień uodze. Ile może tego czopa odchodzić?? Bo mój już nawet kolor zmienił, a ciągle pełno tego ze mnie leci, a raczej wylatuje
ehh... oby to już blisko było... .
ale zaraz po porodzie jade po sukieneczke, bo teraz takie ładne one są...
wytrzymam jeszce troszkę...
Najgorsze są te, które idą od kręgosłupa...
ehhh... Mam gdzies ten ból, ja chce już się rozpakować!!!
Ciągle sie tylko matwie o małą, bo zadko sie rusza, a jak juz sie ruszy to tak niemrawo...:-( ale to podobno normalne... wazne, ze w ogole sie rusza! Chciałabym jutro urodzic, w weekend polezec w szpitalu (bo jest tam naprawde puto i spokojnie - Raj tam był jak lezałam w weekend) i w poniedziałek do domku:-) wiem... marzenia są piękne!!!
i powiem Wam ze zanim sie przyzwyczaje minie chyba tydzien albo i dluzej 
ja to bym jeszcze ja pobila za to co zrobila
Bezczelna
i wiesz Kasia ma racje-przydalaby sie Jej nauczka
praca sie nie zamartwiaj bo napewno cos znajdziesz ;-) a co do prezentu ja tesciowi dalam na dzien dziadka portret Ali-wsumie z ramka i zrobienie zdjecia kosztowalo 34zl !! zreszta taki sam portret dalam Ali prababci-skonczyla w maju 90 lat a rusza sie jak 70
i tesciu opowiadal mi jak Kundzia(bo tak ma na imie) jak tylko ktos przychodzi pokazuje na scianie ze to Jej najmlodsza wnuczka i zachwala Ja w niebiosy jaka to Ona cudna jest -chodziaz zwalila Jej kwiatki z parapetu 

zreszta 600 zl to skandal