reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

lolkak Nom. No chyba ze tak jak jak bo ja mialam taką sytuacje, ze nie mialam 18tu lat przed porodę a w osiemnastkę urodziłam, i sie nie zarejestrowalam up bo nie mogłam bo bylam na macierzyńskim (niepłatnym, od lekarza dostałam zaswiadczenie przy wypisie ze szpitala) a gdybym chciala byc zarejestrowana to bym musiala zrezygnowac z macierzynskiego... No ale jak składałam wlasnie o zasiłek to tam takie oswiadczenie mi dali i musialam napisać ze po skonczeniu macierzysnkiego, jesli nie bede pracowac itd itd to musze zarejestrować sie.. I ze nie pobieram jakis tam pieniedzy itd. Ale to Ci tam w mopsie wytłumaczą :) I na miejscu Ci da :) tez na poczatku sie balam ze nie mam pojecia gdzie isc, co zrobic, a jednak dalam rade :)
A teraz jak składałam od wrzesnia na rodzinne to dalam juz z up ze jestem zarejestrowana zaswiadczenie bo juz sie zarejestrowalam :p

lolkak właśnie u mnie na tych papierach pisze w nawiasie za ktory rok ;) wiec u Cb tez powinno a jak nie to w mopsie napewno poinformuja :)

reklama
lolkak u mnie też musiało być zaświadczenie z UP bądź z pracy wraz z zarobkami ;-)

artystka Michaś jest cudowny:) co do mleka to nie pomoge, bo ten problem jest mi obcy, ale zapytałabym pediatry na Twoim miejscu :)

kilka nowych filmikow

[video=youtube;Iv8Xkk2BfBg]http://www.youtube.com/watch?v=Iv8Xkk2BfBg&feature=player_embedded[/video]

[video=youtube;q9i_3t_YXYA]http://www.youtube.com/watch?v=q9i_3t_YXYA&feature=player_embedded[/video]

a tu na szybko nagrany jak juz sobie chodzi

[video=youtube;CvKlTiLuXq4]http://www.youtube.com/watch?v=CvKlTiLuXq4&feature=player_embedded[/video]

Daffi super filmiki=) jak chodzi extra i tak pewnie=) Martynka widziała filmiki razem ze mną i śmiała się do Julki i wyciągała do niej rączki=D

Daffi super filmiki=) jak chodzi extra i tak pewnie=) Martynka widziała filmiki razem ze mną i śmiała się do Julki i wyciągała do niej rączki=D

no z ta pewnoscia jeszcze czasem zdarza sie wpadka i przewroci sie.. ale teraz od jakis 5 minut chodzi po pokoju z moimi spodniami w kolko i grzyie ich metke:p
a Martynka to pocieszna dziewczynka to sie smieje z juli:D
mnie smieszy jak julka mowi tata.. czasem mowi tat albo dad:)

Daff super filmiki.... kurcze ona juz ak ładnie chodzi...a miedzy naszymi dziećmi jest różnica wiekowa niecałe 2 miesiące.... może Kuba sie rozkręci jeszcze hehehehe

Patrycja spokojnie cierpliwosci, Olek jak mial 9 miesiecy to dopiero zaczynal raczkowac!
z reszta masz starszego synka to co ja cie bede gadac:p

reklama
Daff super filmiki.... kurcze ona juz ak ładnie chodzi...a miedzy naszymi dziećmi jest różnica wiekowa niecałe 2 miesiące.... może Kuba sie rozkręci jeszcze hehehehe

spokojnie on ma czas jeszze przeciez:) Julka zaczela raczkowac majac 7 miesiecy pod koniec 7 mca zaczela chodzic trzymajac sie mebli i dopiero w 10 miesiacu odwazyla sie puszczac i stac sama i kilka krokow zrobic ale to byla rzadkosc a po 2 tyg jak reka odjal zaczela dreptac. balam sie ze zablokuje sie bo raz tak miala ze juz potrafila przejsc caly pokoj uderzyc sie i nie chcial;a wiecej probwac.

Do góry