reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej:) ja dzis pol dnia nie mialam prdau:/
ale pojechalam i sobie meble zamowilam:) wielka szafe i komode:) ale maja przyjsc za 3-4 tyg:(
no i oczywiscie na raty:)

Daffi super Julka chodzi:)

reklama
moja córa dzisiaj z ciekawości co to za miska z wodą stoi wsadziła do niej nogę=P Z początku nic a potem larmo, że hoho=) miska dla psów=)

Teraz Uparciuszkowi nie marzy się iśc spac chociaż widac, że śpiąca=P Ale nic na siłę=)

kaka mówi na filmiku=) zaczęła mówic tata, ale rzadko kiedy, ważne jednak, że mówi i tatuś dumny hehe. Bo tego słowa do 11 miecha życia nie mówiła=P

Ale mi neta muli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Miałam wczoraj ciężki dzień, tysiąc spraw do załatwienia i oczywiście nie wszystko zdążyłam zrobić:wściekła/y:
A dziś niewyspana jestem, bo kuzynka P. przyjechała i się późno położyłam, w nocy oczywiście karmienie, a o 7 już pobudka:wściekła/y:
Muszę sobie jakąś dobrą kolacyjkę przygotować i koniecznie na ciepło, bo się zimno zrobiło i na dworze, i w mieszkaniu.
Daffi szybko zasuwa Juleczka, niedługo nie będziesz mogła jej dogonić:tak:
Ech no to teraz mam ją wykrochmalić? ;-)
Nie musisz, potówki same schodzą, jak już dziecko się nie przegrzewa:tak:
Vegas Życzę małej szybkiego powrotu do zdrówka!!!

Tak wolno komp chodzi, że aż podejrzewam, że P. coś tu zrobił, żeby mnie odciągnąć od netu;-) Jak poszłam małą nakarmić, to widziałam, że coś majstrował przy kompie:-p

reklama
Do góry