Serduszko1
Fanka BB :)
Kasiuch tylko że z Sebusiem było całkiem inaczej bo on miał 7 miesiecy rehabilitacji....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a moja córcia nie chce nóg odkleic od podłoża jak sama stoi=p
już się doczekac nie mogę=) ale wiem, że jak będzie ten czas to zrobi swój pierwszy samodzielny krok=)odklei![]()
aha... uuu, to przykro miKasiuch tylko że z Sebusiem było całkiem inaczej bo on miał 7 miesiecy rehabilitacji....
siostrzyczka dla Justynki do zabawy.]hej dziewczyny. w szkole nie było źle ale to dlatego że skończyłam o 11.40 i o 13 już byłam w domu...;-) Michał obudził sie tylko raz dostał mleko nan pro zjadł ze smakiem i usnał. ale za to w nocy spałam 3 godziny bo Misio sobie wymyslił ze nie chce mu sie spać od 23 do 2.30 masakra. ale nauczyciele w szkole ok. ;-)
umi jak moja mama bedzie w pracy to mama Kamila będzie z Michasiem. mieszkamy blisko siebie (2km) wiec luz.
lolkak ja tez teraz załastwiam ta cała papierkowa robote. mam juz wszystko oprócz peselu małego. miał byc tdzien temu to mi wczoraj babka powiedziala ze pod koniec listopada.
biedna ixi ile ona sie wycierpi Maleńki tak samo.
a co u paulqi urodziła juz???