reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Kasiuch tylko że z Sebusiem było całkiem inaczej bo on miał 7 miesiecy rehabilitacji....
aha... uuu, to przykro mi:( nie wiedzialam:(

no wkazdym badz razie kubus i tak szybko staje przy meblach, mowie ci ,sam bedzie wiedzial kiedy jesta najlepszy czas zeby ruszyc w swiat. dobra laski ja spadam bo do chrzestego Olka idziemy:)

Daffi Ja mogłabym wziąć Julke. Przyda mi się trzecie dziecko. :-D siostrzyczka dla Justynki do zabawy.]
Artystka
Z lekarzem niby powinno się konsultować zmianę mleka, zwłaszcza gdy mały ma skazę.
Daffi Jaka Julka zaradna. Widac wygodnie jej na tym łóżku.
Patrycja9009 Nie masz powodów do zmiartqien. Justynka miała 9 miosiecy jak dopiero zaczynała raczkować. Każde dziecko rozwija się inaczej. Póki co ciesz sie ze siedzi, bo jak ruszy to będzie masakra, będziesz tęsknić za momentem kiedy nie umiał chodzić.

Ewi zgadzam sie z Tobą ja już bym cofnęła Miśka tak jak nie umiał siedzieć i chodzić, teraz taki łobuz że szok :p Boje sie wyjść z pokoju zeby nie przewrocil sie jak stanie i głową w szczebelki nie uderzyl :p
Jutro pójdę do lekarza, bo mleko jedną puszke ma od 2 tygodni już prawie.. ;/ a to ostatnia to pojde i sie zapytam doktór co dalej robic ;) Mam nadzieje ze przejdzie na jakieś bebiko czy coś :p bo jak pił bebilon to mega mu smakował no ale cena była nieodpowiednia jak dla mnie ;)

hej dziewczyny. w szkole nie było źle ale to dlatego że skończyłam o 11.40 i o 13 już byłam w domu...;-) Michał obudził sie tylko raz dostał mleko nan pro zjadł ze smakiem i usnał. ale za to w nocy spałam 3 godziny bo Misio sobie wymyslił ze nie chce mu sie spać od 23 do 2.30 masakra. ale nauczyciele w szkole ok. ;-)
umi jak moja mama bedzie w pracy to mama Kamila będzie z Michasiem. mieszkamy blisko siebie (2km) wiec luz.
lolkak ja tez teraz załastwiam ta cała papierkowa robote. mam juz wszystko oprócz peselu małego. miał byc tdzien temu to mi wczoraj babka powiedziala ze pod koniec listopada.

biedna ixi ile ona sie wycierpi Maleńki tak samo.

a co u paulqi urodziła juz???

hej dziewczyny. w szkole nie było źle ale to dlatego że skończyłam o 11.40 i o 13 już byłam w domu...;-) Michał obudził sie tylko raz dostał mleko nan pro zjadł ze smakiem i usnał. ale za to w nocy spałam 3 godziny bo Misio sobie wymyslił ze nie chce mu sie spać od 23 do 2.30 masakra. ale nauczyciele w szkole ok. ;-)
umi jak moja mama bedzie w pracy to mama Kamila będzie z Michasiem. mieszkamy blisko siebie (2km) wiec luz.
lolkak ja tez teraz załastwiam ta cała papierkowa robote. mam juz wszystko oprócz peselu małego. miał byc tdzien temu to mi wczoraj babka powiedziala ze pod koniec listopada.

biedna ixi ile ona sie wycierpi Maleńki tak samo.

a co u paulqi urodziła juz???

nom paulqa juz dawno urodzila nastepnego dnia jak poszla do spzoitala juz tulila mala.

ewi jak mam ci przetransportowac julke wlacz moze bluetooth :D:D:D:D

reklama
Daff a czemu chcesz pozyczyc mala? przeciez ona taka zdolna dziewczynka, fajna i wogóle...;-) :-D :-p

Maz wrócil do domu wiec pewnie juz do was dzis nie bede zagladac:-):-p

Do góry