reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
jeju dizewczyny czy wy widzicie? soso probuje zabawic sie w kanibala na mojej corce! wsyzscy jestesmy swiadkami ze planuje morderstwo!

jeju dizewczyny czy wy widzicie? soso probuje zabawic sie w kanibala na mojej corce! wsyzscy jestesmy swiadkami ze planuje morderstwo!

hehehe no nie az tak zle to nie bedzieeee:):):) kochana :):):):)ale mowie ci ta twoja julcia taka boskaAA ehhh wszystkie dzieci boskieee naprawde al twoj t pulpecik fajnie musi wygladac jak je mniam t6e puciuse tak fajne :)

A widzisz Dafuniiuuuuuu patrysia mnie popira twoja mala jak taka mala lala zuzia:)

Ostatnia edycja:
hehe jakie dobre nastroje chociaż tu wesoło w domu szaro i buro ;/ ehh a planowałam dziś spacer i śnieg fuuuu

ale kupiłm sobie lamki na choinkę :p której nie mamy :D

alex śpi po koncercie południowym ... wszystko było oki zrobił kupkę i po przebraniu już mu coś nie pasowało butelki zjadł 30ml i śpi od14 ... pogoda chyba też na maluchy tak działa

dziewczyny ile karmiłyście na dobe około pytam bo alex mi je 6/7 razy po 120ml i nie wiem czy karmić go na żądanie czy twardo sie ram godzinowych trzymac ... i czy dopajaćbo pediatra powiedział ze nie bo pokarmy są innowacyje i wystarczajace i nie wiem co myślec

reklama
hehe jakie dobre nastroje chociaż tu wesoło w domu szaro i buro ;/ ehh a planowałam dziś spacer i śnieg fuuuu

ale kupiłm sobie lamki na choinkę :p której nie mamy :D

alex śpi po koncercie południowym ... wszystko było oki zrobił kupkę i po przebraniu już mu coś nie pasowało butelki zjadł 30ml i śpi od14 ... pogoda chyba też na maluchy tak działa

dziewczyny ile karmiłyście na dobe około pytam bo alex mi je 6/7 razy po 120ml i nie wiem czy karmić go na żądanie czy twardo sie ram godzinowych trzymac ... i czy dopajaćbo pediatra powiedział ze nie bo pokarmy są innowacyje i wystarczajace i nie wiem co myślec

ja poiam i karmiam normalnie bo mnie sumienie gryzlo ze dziecko nie pije mi tez mowil pediatra zeby nie dopajac ale i tak to robiam a je dobrzeee naprawde dobrze ja kamilam jak chciala naprawde moim zdaniem jak chodzi o to to mama wie lepiej takiemoje zdanie moja tez jada bardzo duzo mlekaaa i pila d dzis pije teraz jej ogranczam bo chleje a nie pije musze ci powiedziec ze twoje slajdziki sa super:)

Do góry