reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam sie z chrypką :-(

U nas brak sniegu i piekne słoneczko....
Sylcia fajnie Cie znów tu widzieć..
Eve malutka słodka jest
Fikusek a masz wode morską??

Famme moge Cie wyściskać?? hehe
Noc była piękna.. Kuba obudził sie tylko 3 razy... i teraz juz wiem co było przyczyna moich problemów... że też wcześniej na to sama nie wpadłam :/

reklama
PATRYCJA - hehe fajnie że mogłam pomóc :-) a ściskaj :-p mi zimno to chociaż ogrzejesz :-D :-)

KONICZYNKA - ja brzucha to już z 3-4 miesiące po porodzie nie miałam :-p ...to nieźle zabiegana jesteś duże brawa że jakoś to ogarniasz :-)

ELIZA - widzę że zimowy leń się włącza :-D :-)

MAMUSIAMIKUSIA - szybko minie staraj się znaleźć inne zajęcie żeby nie myśleć ;-) na święta go na pewno wypuszczą nie zrobił nic takiego żeby kurde taką lipę mu odwalali :sorry: ...ja też mam kozaki na obcasie jedne a drugie właśnie chciałam mieć bez ale mi się takie nie podobają więc kupiłam sobie na takiej jak by koturnie więc są podniesione fajnie wyglądają ale podeszwę mają w sumie płaską :-D zadowolona jestem jak cholera z nich :-p tyle że nie są za ciepłe :dry: no ale coś za coś :-p

A ja dzisiaj wyrywam się przed 12 z pracy i jadę na bilans 2 latka :-D nareszcie ale jestem ciekawa ile mała waży i mierzy :-) a jutro lecę do Poznania na imprezkę ależ już się nie mogę doczekać :-D :-) tak więc dzisiaj dzień pewnie szybko zleci :-) najgorsze że jutro przed wyjazdem jeszcze do 13 będę musiała być w pracy :dry: no ale damy radę :-)

Patrycja mam wode morska ale u Alana jk zreszta i u mnie wiekie G ona daje,mam krple to mu zapuscilam i olbasa na drzemke na kolderke dalam:)

famme Tobie to dobrze.... też chętnie bym sie gdzies wyrwała eh...
YFikusek no to mam nadzieje że mu to szybko minie...
u Kuby juz antybiotyku nie podajemy oczka ma zdrowe... został nam katarek to podajemy krople 2 razy dziennie no i tantum verde na gardełko i syrop z cebuli :)

Właśnie dzwonił mój mąż! 9 grudnia ma 2 wokandy! O wyjście na system dozoru elektronicznego a druga to o warunkowe zwolnienie! Mam nadzieję, że chociaż z jednej zejdzie!

hej Kochane moje :)
eve jaka fajniusia :D i ten dresik hihi ^,^

dziewczyny myślicie ze nawilżacze na kaloryfery coś dają?? bo Alex mi w nocy pokasłuje na sucho i kicha i nie wiem co robića nie chce od razu 100 wydawać na nawilżacz ...

za niedługo zmykam na spacer korzystać z ostatnich takich dni potem płozy dowózka i dzwoneczki i za renifera bede robiła hehe

i kilka zdjęć mojego szkraba słodkiego :-)

Clio fajny golasek :-) Moja w nocy chrapie i pediatra poleciła przed snem zapuścić trochę soli fizjologicznej do noska.

Patrycja ja miałam dziś iść na imieniny i dupa, bo pogoda okropna i nie mam jak wyjść z Mają, a w domu jej nie zostawię,bo z głodu padnie;-) Może któraś mi powie jak nauczyć pić dziecko z butelki ;-) ??

A w ogóle ile maluch powinien leżeć na brzuchu? Maja wrzeszczy już po 2 minutach, a później po płaczu strasznie charcze i coś jej się odrywa trochę jak przy kaszlu :-/

Femme wygnałam lenia i jemy obiadek i na dwór mykamy.....:-p
Lolkak moj do teraz nienawidzi pozycji na brzuchu...:dry:
Patrycja dobrze ze choroby zaleczone juz:tak:
mamusiamikusia trzymamy kciuki:-D bedzie dobrze:****

ale wyszlo słonce :szok: :-D

reklama
Lolkak.. wyśle Ci je możliwie jeszcze dzisiaj .... priorytetem to beda może już w poniedziałek...

A co tu tak pusto... laski where are you????

Do góry