reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No ja już po bilansie mała ma 92cm i 14kg :-p więc jest za wielka jak na dwa latka ale wzrostem do wagi jest ok nie ma nadwagi :-p :biggrin2:
Doktor stwierdziła że jakieś szumy słyszy więc mam skierowanie do kardiologa no i ten zez i X ma :dry: więc po turecku mam ją sadzać a ogólnie to reszta ok :biggrin2:

reklama
No ja już po bilansie mała ma 92cm i 14kg :-p więc jest za wielka jak na dwa latka ale wzrostem do wagi jest ok nie ma nadwagi :-p :biggrin2:
Doktor stwierdziła że jakieś szumy słyszy więc mam skierowanie do kardiologa no i ten zez i X ma :dry: więc po turecku mam ją sadzać a ogólnie to reszta ok :biggrin2:

za wielka??? alan ma 11 kg i z 86 cm:D

Hehe to mój Daniel znów ma 15,5kg i 98cm:-D Mi sie wydaje ze ta pediatra przesadza:-)

Juz po spacerku, mały spi teraz w kuchni na dole, jak wstanie czeka mnie mycie kółek:/ porazka.... no i cos on mi dzis nie chce jesc.... kurcze niewiem o co mu chodzi czyzby przez zeby? ehhhh

Ja Julke zwayzlam i waga pokazuje 11.9kg wiec nie wiem czy nie pzreklamuje.. ale niebawem szczpienie to sie okaze:)
wzrost hmmm... wychodzi 84cm.. noale nie wiem.....

i witam sie w sumie i znikam....
caly dzien od 6 rano na pewlnych obrotach. zajrze wieczorem dopiero.

musze isc z julka na dwor niech po sniegu polata troche:D:D:D:D
w koncu napadalo go troche:D
moze uda sie jakies fotki zrobic:D

Hello ;) dzieki laseczki za przywitanie :) witam się z pracy :p od rana mam dobry humorek Mmm piatek dziś i wolne jutro i cały tydzien holiday :) w koncu odpoczne trochę fiz jak i psych Biorę nadine na basen I do figlolandu :) musi się wyszalec :) ja tez musze do Fryz skoczyć mam mała fantazje do zrobienia :) nadin tez jak zwykle miła pobudka przed 8 Mamus wstawaj Mamo nie ma spać Choć choć choć A jak niechce się zwlec to steka mamo kosiam choć na baje ;) boszz tyle co ona już mowii normalna gadka :)

reklama
hehe to moja to Kruszyneczka malutka bo ma 73cm. No może 74. Pewnie będzie mała po mnie. Ja mam 160cm a urodziłam się z wagą 2560g a Młoda 2860g. Mąż ma 182cm.

Do góry