reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
hehe to moja to Kruszyneczka malutka bo ma 73cm. No może 74. Pewnie będzie mała po mnie. Ja mam 160cm a urodziłam się z wagą 2560g a Młoda 2860g. Mąż ma 182cm.
Ojej to faktycznie niziutka:-) Jak mój ma juz 73cm:-) a wazy teraz 8600g. :-)
Hania to juz duża laska to ma 18kg i 104cm:-)
Mój mąż ma 180cm.

Moj Miki chyba przezywa bardzo ząbkowanie... nie chcial jesc od 6 rano do 14:30
potem dalam mu wlasnie nurofen i przed 15 zjadl troche i poszedl spac.... :/ ehhhhh

a mój mąż mówi ciągle, że Martynka będzie na pewno wysoka bo u niego w rodzinie każdy jest wysoki poza mamą. No ale jak tu widzę Martynka jak na prawie rok to maleńka i jeszcze waga 8400=P no cóż, widocznie ma mój wzrost, pewnie wagowo też po mamie będzie hehe, no a reszta to prawie po tatusiu bo bardziej wg ludzi do taty podobna.

Kurka ale ostatnio mi niedobrze codziennie. Oczywiście nie jestem w ciąży hehehe. Może to na owulkę? Bo już jakoś powinna nadchodzic. Ale poważnie aż idzie się porz..

Jutro impreza u szwagierki bo odprawiany jest Chrzest Chrześniaczki=) Martynkę już spakowałam=)

A wiecie co? Bo Młoda miała swego czasu takie napady, że co ciapła na pupę albo na prawdę mega delikatnie się stukła to zaraz wyła jak kojot. I mąż powiedział, że koniec reagowania na jej płacze bo najczęściej były tego typu by wymusic na nas wzięcie jej na ręce. No i po paru dniach już są efekty - jak sobie ciapnie na zadeczek to w ogóle nie płacze. Ostatnio dobiła do ściany i też nawet nie zajękła. Wie, że nie wygra z nami=P

No i od kiedy chodzi później spac bo w graniach 20-ej, 20.30 to bardzo ładnie mi śpi w nocy. Budzi się, ale już co parę ładnych godzin a nie co chwilę. No i ma łóżeczko w innym miejscu i to chyba też coś poprawiło albo to moja autosugestia.

Ostatnia edycja:
reklama
Eliza Każde dziecko jest inne :):)
To sa czopki takie uspokajające właśnie lekarka mi poleciła je szczególnie na ząbkowanie... u mnie kosztują ok 18 zł 12 czopków. Ja?? jasne że polecam :)
z tego co kojarze to Clio tez ich uzywa

Do góry