• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

oj Beatka.. trzepnij Ty tego swojego Faceta niech się opamięta.. jakieś ultimatum może by się też zdało.. Kobieta w ciąży nie może się tak stresowac;* Dla pocieszenia powiem Ci, że stres czasem przyspiesza poród...

reklama
znalazlam dla julki sukienke na roczek!:D
taka zwyczajna nie przesadzona.. tylko rajstiopki rozowe dokupie i bodziaki biale pod spod zaloze isuper:)
bolerek mam kilka wiec cos wybiore:D

dla humorku :D

[video=youtube;7rXqej8zg0Q]http://www.youtube.com/watch?v=7rXqej8zg0Q&feature=player_embedded#[/video]

Ostatnia edycja:
Dla Juleńki z okazji ukończonego roczku moc najlepszych życzeń! Zdrówka, wiele wiele radości, aby uśmiech nigdy nie znikał z jej ślicznej buzi, żeby była dalej taka łobuziarska bo to dodaje jej uroku;D Wielu sukcesów, przespanych nocek i bezbolesnego ząbkowania:-)

Witajcie dziewczyny:) Mam ważne dość pytanie. Jestem zainteresowana tym wózeczkiem:
06%20red%20wine.jpg Czy może któraś z was miała z nim doczynienia?? Ważne są dla mnie wasze opinie gdyż chciała bym by wózeczek dobrze się sprawdził ale nie mogę nigdzie znaleźć o nim opinii. Proszę o pomoc:*

Witajcie dziewczyny:) Mam ważne dość pytanie. Jestem zainteresowana tym wózeczkiem:
Zobacz załącznik 310181 Czy może któraś z was miała z nim doczynienia?? Ważne są dla mnie wasze opinie gdyż chciała bym by wózeczek dobrze się sprawdził ale nie mogę nigdzie znaleźć o nim opinii. Proszę o pomoc:*

ogolnie wozek wyglada na dobry ale kolka ma nie za bardzo...mialam z podobnymi kolkami i przejechac po sniegu tam gdzie nie jest odsniezone bardzo nie jest mozliwe. W tym roku kupowalam wozek na 4 duzych kolach.

Sto latek dla Juleczki:**

Beacia pasowało żeby ktoś Twojemu skóre przettrzepał :dry: To Ty powinnaś być najważniejsza!

Julkeczko Nasza Kochana 100 lat z okazji pierwszych urodzinek! Dużo zdrówka i wszystkiego co najlepsze!:) Życzy : Kubuś i Patrycja:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry