• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja dla siebie tez femme... :-D

Musze jesc szybko bo zaraz Miki wstanie i jemu bede musiala zupke dac:-) a potem... musze wziac sie i zmielic mieso na pasztet i rozrobic i upiec:-) <mniam>

reklama
witam...:-D

mozna dolaczyc???

bylam tu kiedys , ale zniknelam wiec wskakuje sporwotem...
pare znanych twarzy jest (:-p)jezor dla mas babki a dla tych co mnie nie znaja napisze cos o sobie...

Ola 21 lat, MAm syna Kacpra i Córcie Maje... jak widac po suwaczku rok po roku....
Studiuje na zarzadzaniu, jestem na 3 roku wiec mam teraz obrone:szok:
A tak to siedze z dziecmi w domu, męza calymi dniami nie ma...

jak cos to pytajcie:-D (umi , femme) wam nie wolno:-D:-D:-p:-p

Witam dziewczyny.

Kolejny problem przede mną, dawno mnie tu nie było.

Sprawa o alimenty założona. Przysądzone. Z tym, że jeszcze nie wiem czy tatuś będzie płacił.

Tak czy siak .. do 10 ma termin. I zaczynają się schody .. ponieważ zbliżają się święta, a tata pnie do tego żebyśmy święta spędzili z Nim, z tym, że kochani dziadkowie .. mają na ten temat wiele do powiedzenia, i totalnie nie wiem co robić.

OLCIA - a przywitać chociaż można ? :-D:-p

ELIZA - :-D ty weź lepiej daj namiary na swojego dealera bo nie wierzę że tak sama z siebie tyle sił masz :-D:-D

ENSSNE - my się chyba jeszcze nie znamy .. ;-) a alimenty jak nie będzie płacił to GOPS będzie musiał Ci wypłacić 400zł oni chyba dają ;-) ...i nie wiem o co chodzi w Twojej sytuacji piszesz o alimentach a później o wspólnych świętach więc nie bardzo łapie :-p

Eliza ja też chylę czoła, trójka dzieci i jeszcze jedno siostry, obiadek i jeszcze pasztet robisz :szok: jak Ty się wyrabiasz na zakrętach? :-p

Oleńka my się nie znamy, więc witam serdecznie :-)

Julka w końcu padła, chyba będzie się na jedną drzemkę przestawiać, ja nie chcę! Wtedy w ogóle zero odpoczynku :dry:

E:

Femme właśnie ja też tego nie ogarniam. A z alimentami masz rację jeśli nie ojciec to państwo. A starego będzie komornik ścigał.

Ostatnia edycja:
olenka jestem modem wszystko mi wolno:-p Witaj z powrotem:-) i już nie znikaj:-)
enssne Nie orientuaje sie w twojej sytuacji za bardzo to znaczy cos mi sie kołacze ale nie wiem za bardzo co i jakie sa relacje z ojcem dziedcka. Jesli jest dobrym ojcem to moze na którys dzien swiat dałabym do niego dziecko ale jesli nie jestescie razem to ja bym nie zostawała razem z dzieckiem u niego

femme u mnie na wsi to dilera szukac ze swieczką :-D :-p nawet niewiem czy takowy wogóle jest, nie obracam sie w takich kregach :-D

kaama hahaha czasem sie nie wyrabiam na zakretach ale daje rade:-p grunt to dobre zorganizowanie:-D choc czasem to nie mam ochoty na nic i nawet nie chce mi sie isc obiadu robic itd ::-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry