Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie pozwoliła bym sobie żeby ktoś moim życiem kierował tym bardziej że jesteś już matką ! i powinnaś zacząć się uczyć być samodzielna ! ... jedyne co Ci poradzę uciekaj od rodziców... a jeżeli nie możesz z tego skorzystać to tak jak napisała UMI możemy jedynie wspierać ... 

też bym nie wytrzymała ... ja bym uciekała od rodziców bo to co piszesz jest jakieś nie poważne ...a jeszcze jedno ważne pytanie bo mi nie odpowiedziałaś ile masz lat ?
Może to nie była totalnie ich wina, ale niezależnie od tego jaki on był doskonale pewnie wiesz, że w sytuacjach kiedy jestem między młotem, a kowadłem .. później czepiasz się wszystkiego. Kiedyś mi powiedział, że czuje się ograniczony. Według moich rodziców, kiedy ma się dziecko - kończy się zycie towarzyskie itp. On wychodził z innego założenia, czasami chciał mnie gdzieś zabrać, przestalismy gdziekolwiek wychodzić razem, odsuwaliśmy się od siebie. Były wyzwiska itp. Po kolei wszystko się waliło.