• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witam.
Choinka ubrana. Jutro pieczenie ciast a w piątek ostateczne porządki.
Beacia Śliczny ten Twój Kacperek.
Kamaa Twój przepis w wątku z przepisami dałam.
Enssne Serge dobrze pisze. Już czas pokazać rodzicom że jesteś dorosła i potrafisz sama podejmować decyzje.
Femme W tym cieście nie czuć kaszy. Ja tez takie robiłam. A jak polane jest czekolada to już w ogóle niebo w gębie. Zazdroszczę takiej mamy.

daffi a dziękuję ,wszystko w miare ok, w zasadzie coraz to lepiej :-D
wpadam nie rzadko, ale tu jest taka produkcja, że obawiam się, ze nie nadążę wiec tylko czytam i daje loga :-p wazne, ze ja wiem co u Was :-D:-D:-D

a jak damianek? zdrowy? ty tez? napisz cos jak siweta spedzacie itp:)

Ewi ja wczoraj 2 godz choinke ubieralam.. bo moj wspanialy maz mial ja przywiezc w poniedialek ale tego nie zrobil i przywiozl wczoraj po 9 zaczelam ubierac i po 23 skonczylam!
dzis juz pierwsza strata jest julka bombke wyrwala ale na dol dalam plastikowe a i tak ją zepsula!

daffi -a no zdrowy jak ryba ;-D
świeta hmmm.. jakos specjalnie nie obchodzimy. poki co bez choinki [i chyba sie nie pojawi]. bez prezentow.. a wigilia w sensie kolacji, raczej ot co po prostu - kolacja. tylko jakies ciasto upiekę.. jeszcze kilka dni temu mnie to podłamało, ale teraz juz wiem, ze powinno być z górki a w nowym roku się wszystko odmieni :-D

to chyba dużą Ty masz tę choinke co? 2h, kupa czasu :-)

Daffi /Nawet i plastikowe da radę zepsuć :)
Ja to w święta do mojej mamy w odwiedziny pojadę a tam to dopiero choinka stoi. Większość bombek szklanych i to takie wymyślne te bombki. A co roku jak tam jesteśmy to mama tylko choinki pilnuje żeby dzieci nie zbiły jakiejś bombki.

my z mężem i Martynką mamy taką swoją choinkę, na której są bombki plastykowe, łańcuchy, lampki, szpica. Jedną bombkę Mała już dawno zepsuła:P
No a na dole w salonie rodzice mają co roku dużą tę choinkę. W zeszłe święta Myszka miała parę tyg to tylko leżała, ale teraz to pewnie mama będzie pilnowała ozdób bo szklane:)

reklama
Cześć dziewczyny :)
Wróciłam już od teściów :) Muszę przyznać,że podziwiam moją teściową...tyle się napracuje przy tym wszystkim. Narobiła już tyle jedzenia jakby było nas ze 100 osób, a to tylko 4 :)

P.S. Suwaczek już jest...i brzusio też ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry