• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

To ja juz bede wiedzieć jakim tekstem w przyszłości uraczę mojego Kacpra :-D " na dziecko to jeszcze za wcześnie"
Trzymam mocno kciuki za staranka
Umi, ja "całe życie" to słyszałam ;-) Bo instynkt macierzyński mam od 17 roku życia, więc mama odpowiednio wcześnie musiała mnie stopować ;-) Na szczęście poczekałam te kilka lat, bo z perspektywy czasu widzę że moi ówcześni faceci to sami zachowywali się jak dziecko... :dry: Ale teraz jest już obok "ten Właściwy", z którym chcę spędzić resztę życia :-) No i co najważniejsze - on też chce dziecka tak samo jak ja ;-)

reklama
Sergi super że rodzice są za tym, więc lania nie będzie :-D Moja mamuśka też nic nie wiedziała.O ciąży też jej późno powiedziałam, jakiś taki respekt czułam, chociaż też już z NIą nie mieszkałam i nie byłam od Niej zależna finansowo. A może właśnie o swój tyłek się bałam :-D

Ja chyba też Julce tak będę gadać ale wiadomo jak dzieci rodziców słuchają.

Laski nie macie co robic, tyle postów nastukac:-p świeta idą :-D
Ja juz mam pasztety upieczone, choinka w domu stoi, zostalo ja ubrac. Do tego pierniczki tez upieczone i jeszcze je udekorowac... ale ja juz nie mam sily.... :dry:
Czytalam jakis przepis i jest super tylko ze nie mam herbatników moze go zrobię.... ale to jutro :-p

Sergi ja mam wiek w sygnaturce:-p

Eliza idą idą, nie którzy w kuchni pichcą a inni na BB piszą :-D A te pierniczki są miękkie? Moje robiłam 4 tygodnie wcześniej żeby zmiękły.

To się pochwalę:

Załączniki

• SDC10988bb.jpg
    SDC10988bb.jpg
    73 KB · Wyświetleń: 52
SERGI - no wiek już w sumie odpowiedni sami się utrzymujecie masz jakieś związki za sobą więc wiesz jak powinien wyglądać normalny facet też chce dziecka ...jesteście skazani na powodzenie :-D:-) zazdroszczę sytuacji :-) i widać że dojrzała i rozgarnięta kobitka z Ciebie :-) a imiona już jakieś wymyślone są ? :-p :-D zawsze mnie to ciekawi :-p :-)

UMI - ja to Ninie już chyba od 13 roku życia zacznę powtarzać :-p zresztą tak w wieku 14 lat do ginekologa i tabletki :-p :-p

KAAMAA - o słodkie to może mi smakować :-D :-p super te pierniki wyglądają :-)

Ostatnia edycja:
Kaamaa no chyba właśnie o ten respekt chodzi... No ale skoro już i od nich mamy "zielone światło"... ;-)
Eliza, witaj, miło Cię poznać :-) Widzę, że te sam rocznik jesteśmy ;-) Widzę że masz już trójeczkę Szkrabów :laugh2: Fajnie mieć taką dużą rodzinkę, ja też mam 2 rodzeństwa i nie wyobrażam sobie mieć mniej niż dwoje dzieci ;-) A chciałabym 3 lub 4, jeśli zdrowie i finanse pozwolą :tak:
femme fatal mam nadzieję, że nie będziemy się musieli długo starać ;-) A imiona jakieś już nam chodzą po główce... ;-) Alicja lub Emilia dla dziewczynki, a dla chłopca to Szymon, Seweryn lub Nikodem :-)

Kobietki
, ja już zmykam pod prysznic i lecę w końcu pomagać przed świętami... Trzymajcie się cieplutko, życzę miłego dnia!

Ostatnia edycja:
Femme ja chyba też za rączkę i do ginki:-D w sumie to nie śmieszne ostatnio słyszałam dziewczyna 12 lat za 3 miesiące rodzi ojciec dziecka ma 14 lat szok.

E:

Eliza robiłam te same :-D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry