reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ale jestem wkurzona!! :wściekła/y:
Obejrzałam jakiś filmik na youtube jak dzieciak rzucał kotem o ścianę, o kanapę, a jakiś idiota to kręcił! :wściekła/y: Zabiłabym własnymi rękami, nie dzieciaka, bo mały,chociaż już też powinien pewne rzeczy rozumieć, ale chyba nie ma go kto tego nauczyć :dry:, ale tego debila co to kręcił!! :wściekła/y: Nie obejrzałam do końca, bo po prostu nie mogłam, jak dzieciak walnął kotem o kanapę to wyłączyłam :-( Takim czymś powinna zająć się policja!
YouTube - Kot kaskader
Uwaga, bo straszne :-:)-:)-(
straszne..
ja mam kotka.. i moja mała czasem go szarpinie za uszko , ale nie tak:szok:
to jest po prostu gnębienie....:wściekła/y:
przeciez ten dzieciak dusi tego kota..
a ten co kameruje..
że on na to pozwala:wściekła/y: przywaliłabym mu konkretnie:wściekła/y:

witam, dziewczymny ja tak na szybko , zanim się do was wbiję w tematy to musze więcej czytać;-) bo piszecie jak szalone

reklama
ixi moja w wieku 2 miesięcy też nie bardzo chciała wodzić wzrokiem za zabawką.
A z tą wagą nie panikuj, ja po ciąży chudłam, potem się unormowało, a teraz tyję na potęgę:wściekła/y: Dużo stresu miałaś, więc i o jedzeniu nie myślałaś:tak:

ViKamciaG już ludzie pozgłaszali na policję i do telewizji ten filmik, teraz faceta znajdą i będzie miał poważne konsekwencje... Poczytałam komentarze pod tym filmem, ludzie już się tym zajęli. A film straszny :-(

umi no nawet jakby Kacper coś jakiemuś zwierzakowi zrobił to przecież nie pozwoliłabyś mu tego robić tylko przerwałabyś i tłumaczyłabyś, że tak nie można. Myślę, że od małego trzeba dzieci w takich sprawach uświadamiać.

olenka ja myślę, że ktoś się tym zajmie, przecież to nie problem po IP znaleźć tego kto ten filmik wrzucił..

Vegas na mnie też żal było patrzeć :-p ale dobrze, że Przemek mi pomagał i mi Zuzie przynosił do łóżka w nocy :-)

ixi to mieliście ciekawie przed Chrzcinami :-D i w co ubraliście Olisia jak na jego ciuszkach do Chrztu była kupka? :-p
Ojej ale jesteś chuda. Ja myślę, że powinnaś się wybrać do dietetyka, a on już Ci doradzi co i jak, żebyś tak nie chudła.

femme
a co z Kuba?? on ma wolne... dawaj na sierakowice... zaczep sanki za jakies autko i dajesz :-D

A nie chce mi się pisać co z Kubą nie nie ma wolnego ;-) ... ta :-D to by była hardcorowa akcja na stopa :-D :-p

Ale jestem wkurzona!! :wściekła/y:
Obejrzałam jakiś filmik na youtube jak dzieciak rzucał kotem o ścianę, o kanapę, a jakiś idiota to kręcił! :wściekła/y: Zabiłabym własnymi rękami, nie dzieciaka, bo mały,chociaż już też powinien pewne rzeczy rozumieć, ale chyba nie ma go kto tego nauczyć :dry:, ale tego debila co to kręcił!! :wściekła/y: Nie obejrzałam do końca, bo po prostu nie mogłam, jak dzieciak walnął kotem o kanapę to wyłączyłam :-( Takim czymś powinna zająć się policja!
YouTube - Kot kaskader
Uwaga, bo straszne :-:)-:)-(

Coś strasznego ja nawet nie włączam tego filmiku bo bym się chyba zapłakała na śmierć jak bym dorwała taiego gówniarza to bym go żywcem spaliła ...koszmar :no:

Wiesz, kiedyś myślałam, że bardzo chciałabym mieć córeczkę jako pierwsze dziecko, ale teraz juz właściwie jest mi to obojętne ;-) Byle dzidziuś zdrowy był, to najważniejsze :-)

A no i masz rację, że czekanie to przekichana sprawa... Człowiek się tylko nakręca niepotrzebnie, a później rozczarowanie, że się nie udalo :dry: No ale w tym cyklu jakoś tak na luz chyba wrzuciliśmy :tak: Na szczęście ;-) Teraz się mocno rozczarowałam, bo chciałam Narzeczonemu zrobić prezent pod choinkę... Ale nic z tego nie wyszło :-(

Najlepiej na płodność działa chyba wypad zza granicę :-D:-D i to już potwierdzone inny klimat i jest bejbi :-D może sobie zróbcie jakąś wycieczkę ;-) ty z tego co wiem to jesteś w UK to może wpadnij do PL na trochę :-D :-p

IXI - ja miałam ten sam problem ... przez tyle lat starałam się przytyć i nic z tego nie wychodziło jeszcze bardziej chudłam ... aż nagle nie wiadomo skąd i dlaczego przytyłam 6kg w przeciągu jakoś 2 miesięcy :szok: i mi tak zostało :-) ja myślę że ja musiałam dojrzeć do tycia :-D a ile ty masz lat ? :-)

My już po spacerku i przy okazji byliśmy u mamy na obiedzie ;-) dzisiaj pięknie jest ciągle słonko świeci :-) jak ja dawno nie miałam takiego spokojnego całego dnia dla siebie i małej :-)

Ostatnia edycja:
patrycja - zdrowia,zdrowia i jeszcze raz zdrowia.
lolkak - skoro karmisz piersia to do naprzemiennego mooze Tommee Tippee? moze nie naleza do najtanszych, ale u nas sprawdzily sie super. edit: doczytalam juz , ze probowalas. moze rzeczywiscie sprobuj Lovi tak jak radzi Anetka551? rzeczywiscie maja bardzo meikki ustnik :tak:
femme - typowy facet z K. :dry: a czemu moze widywac małą tylko rano?
anetka - co zes Ty zrobila, ze filmik jest juz usuniety z utube?a moze i lepiej, ze tego nie widzialam...
ixi -jak miło Cię widziec! staraj sie do nas wpadac jak najczesciej.. bardzo lubie czytac Twoje posty :tak:
a jak stoicie z mieszkaniem? napisz cos wiecej. wynajmujecie i ile placicie? jak relacje z rodzicami? szczerze Ci powiem, ze bylam w szoku jak przeczytalam, ze tak Was potraktowali...
co do Twojej wagi wiesz... wygladasz juz gorzej niz ja :eek: z tym, ze ja sie narazie zatrzymalam na 49kg [mam 168cm wzrostu] czasem zejdzie mi do 48. tez wszyscy zwracaja mi uwage, ze jestem za chuda.. niewiem co Ci doradzic kochana, bo samam mam z wagą problem :no:

wiecie co Wam powiem?tak jak Damian zasnal sam u siebie w lozeczku, tak spal do 8:33!!!!!!! a zwykle od 4 lezal juz z nami w lozku bo plakal i budzil sie o 6 na mleko. po prostu cud! :-D

Asheara lolkak próbowała już i TT i Lovi, przecież pisała :-p:-p
Koleś usunął ten filmik, widocznie wystarszył się, bo zaczęli go komentować i niby wiedzą jak się nazywa to usunął :dry:
To super, że Damianek tyle spał :tak: gratulacje ;-)

Asheara próbowałam już wszystkie (chyba) te "lepsze" na rynku i guzik. Teraz to została mi właśnie ta Medela Calma, no ale ona kosztuje zdecydowanie więcej niż TT:dry: Tutaj podobno nic nie poleci dopóki dziecko nie popracuje jak na cycku i może robić sobie przerwy w trakcie karmienia. To w sumie w sam raz dla mojej, bo ona się dławi od razu a jak ją karmie to potrafi sobie strzelić kilku minutową przerwę podczas ssania piersi.

Gratulacje dla Damianka. Maja za to ma teraz odwrotnie ;-) Po karmieniu gdzieś koło 6 muszą ją wziąć do siebie ( na szczęście M już wstaje to jest miejsce ;-)) bo włącza mega syrenę alarmową ;-)

Anetka nie zdążyłam zobaczyć,ale ten filmik to pewnie masakra.....

Ixi rany jaka chuda:szok: A mi mówią, że ja jak patyk to co by na Ciebie powiedzieli ;-)

reklama
ASHEARA - bo on do 21 pracuje a jak wraca to Nina już śpi zazwyczaj :sorry:

LOLKAK- fajny blog prowadzisz :-) Tylko się nie leń ! :-D bo później to świetna pamiątka będzie jak sobie mała będzie mogła zajrzeć :-) ja też prowadzę małej blog ale tylko ze zdjęciami ;-) i uwielbiam czasami usiąść i oglądać zdjęcia z okresu jak była taka malusia :-)

Do góry